Zresztą pamiętajcie że to okres robienia strat i czekania na odkupienie z ręką na guziku. Na to liczę. Spółka robi ten survival na PC i tak naprawdę to mnie zachęciło. Nie wierzę w biadolenie o bankrucie - na razie mają 20 procent dusta. Szczególnie że survival byłby wcześniej niż podobna gierka CRJ. Co do mobilek to jednak żenada jest powinni wysłać ludzi na staż do TSG.
Możliwe yhm brachu - btw miło cię czytać - ale mnie przyciągają trole wieszczące bankruta. Zresztą jescze nie mam aż tak dużo żeby że stratą nie uciec. I tak pewnie mam średnia jakiej nikt tu nie ma :). Jutro sprawdzą nas, gdzieś trzeba coś w końcu potracic jak odrobiłem swoje CFG.
to będzie raczej tydzień przesilenia .. ewidentnie zapowiada sie na najwyższy wolumen od roku ..kwestia otwarta na jakim poziomie kurs zobaczymy w piątek o 17.00 bo zanosi sie na to że w przyszłym tygodniu albo pożegnamy jedynkę z przodu albo ujrzymy dwójkę z przodu ... po takim obrocie nie widzę innej opcji
Wszystko zależy ile maja tego do wywalenia jeszcze, bo dziś ostro tym sypali , wczoraj dokupiłem po 15,1 ale dziś się nie odważyłem, czekam zobaczymy co czas przyniesie i tak mam tego już za dużo
ja wczoraj odkupowałem bo ładnie to wyglądało, dziś już niestety znacznie gorzej więc nawet nie próbowałem ... nie sa to ilości które powodowały by emocje :) :) ale niestety musiałem sprawdzić swoje teorie, po coś trzeba grać :) :) na tę chwile poczekam juz do rozstrzygnięć tygodniowych ... ciekawi mnie to zbiera bo ilości nie sa małe i jakoś trudno mi uwierzyć aby tyle dobierała ulica która jest przypuszczalnie juz mocno pod kreską, a jesli nie ulica to powinniśmy ujrzeć niebawem info chyba że TIG mieli swoje tak aby być nadal ponad 5 %
No emocje są złym doradcą grunt to spokój jak zrzucą do 13 to pewnie zaś coś dokupie ale jak narazie stoję z boku i się przyglądam. Kapitalizacja jak bankrut z nic się wiec aż strach patrzeć
Witam Po tym co sie dzieje widac jasno kierunek 11-13zl, zapewne jutro witamy 13. Sypanie sugeruje b slaby raport. No ale jeszcze jest czas. Ja bym tutaj na 2 z przodu nie liczyl dlugo.