• TIG Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    za długo to trwa i za duże ilości nadal wywalane są ...wygląda jakby TIG chciał całość przemielić lub całkowicie wyjść ..jeśli drugi wariant to musi sie pojawić komunikat jeśli się nie pojawi to znaczy że mielą między "swoimi" kontami w celu optymalizacji
  • Re: TIG Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    jeśli wychodzą to nie powinni zejść poniżej minimów historycznych bo na popyt natrafią dopiero w okolicy 13 - 12 .. jeśli mielą to im niżej zejdą tym dla nich lepiej .. tu nie będzie sentymentów kasa - to kasa ..
  • Re: TIG Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Chyba nie sądzisz, że ktoś poważny robi tu takie mega obroty. Już e piątek kolejna żenująca odsłona zysków Tbulla.
  • Re: TIG Autor: ~Gracz [83.29.76.*]
    To po co tu siedzisz, jak tak źle? Nie lepiej sprzedać i iść sobie gdzieś indziej, "altruisto"?
  • Re: TIG Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Tutaj wszystko możliwe, również opcja podbicie po dobrym raporcie + dobrych wynikach na sensortower za listopad i wyjście TIGa po 40-50 zł. Oczywiście przeważa narazie wersja pesymistyczna i nikogo nie będe przekonywał że może być inaczej, kurs jest dociskany jest dużo emocji i ludziom już pewnie puszczają nerwy, równie dobrze możemy spaść na te 12-13 zł ( chociaż póki co wydaje się że okolice 15-16 zł to minimum po jakim lecą zrzuty akcji ale do końca dnia może to się jeszcze zmienić ). Co do optymalizacji przez TIGa to on nie może nic optymalizować przecież akcje ma za darmo :)
  • Re: TIG Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    za darmo ?? a z jakiej to racji ja tez tak chce .. :) :)
    do 16,50 leży grubo ponad 6 koła ( obrót dwudniowy) więc będzie dociskanie śruby dziś kwesta do ilu ..
    TIG miał udział w kapitale przed wejściem na giełde.
    Cóż? To moja nietrafiona inwestycja. Jak wielu dałem się nabrać na tego polskiego producenta gier i manipulacje zwolińskiego i fijałkowskiego.
    I póki co, nie ma tu zarobionych.
    Tbull to wstyd dla polskiego gamingu!
    Trzeba było stawiac na The Dust tam dzisiaj powinni podpisać kwity na objęcie emisji do 1.8 mln zł. Jakby nie było pośrednio T-bull też na tym zyskuje ale kogo to obchodzi :)
  • Re: TIG Autor: ~MIS [5.184.51.*]
    Witam
    No to niech cisna na 12-13 zl tego tbula
  • Re: TIG Autor: ~Alldom [31.0.66.*]
    Raczej wszyscy zniechęceni wyprzedali się. Zobaczymy po wynikach za 3q, sam czekam na wyniki za 4q, wówczas okaże się jaka jest sprzedaż ts2. Na t-bull marazm, a na the dust górne widły.
    Nisko coraz niżej (-?)! Czy znowu e dzień raportu z szafy zarządu wypadną jakieś trupy?
    Nieliczni już wiedzą i być może jesteśmy w trakcie perfidnej rozgrywki. Jeśli będzie trup w szafie to zwie się on "STRATA".
  • Re: TIG Autor: ~PEPE [91.240.139.*]
    WIĘKSZEGO GÓWNA NIE MA NA BANANOWEJ
    Jakoś z tego g... trzeba będzie wyjść. Pozytyw, że już blisko do 10 zł, może tam będzie koniec dna.
  • Re: TIG Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    niezależnie od raportu(pozytywny/negatywny) reżyser przewidział dalszy ciąg tego smutnego spektaklu.

• Re: TIG Autor: ~Japan [37.47.25.*]
    Kupi się po 8 i też będzie dobrze
    fajna kapitalizacja będzie przy 8 :))))))))))
  • Re: TIG Autor: ~PEPE [91.240.139.*]
    A MOŻE TO BANKRUT I ROBIĄ NAS W JAJO
    niżej niż 1 grosz nie spadnie
  • Re: TIG Autor: ~TIG [217.99.39.*]
    Chociaż obrót nam się zrobił , jeszcze troche spadnie i można wchodzić :)
    OK .. skoro już zaczyna brakować optymistów i wszyscy zakładają już, że spadnie na 10 zł to dla mnie zaczyna sie czas na poskubywanie .. (powolne odkupowanie tego co sie posprzedawała) z jakim skutkiem ?? nie wiem .. ale jak mawiają najstarsi górale - pożyjemy zobaczymy
  • Re: TIG Autor: ~Minifund [37.47.75.*]
    Opowiecie mi o tym fundzie?
  • Re: TIG Autor: yhm [84.10.156.*]
    ghost-man ty tak piszesz i skubiesz od 30zł :)
    kiedy kogoś dopada bezsenność i zaczyna grzebać w necie z nudów :

wedle informacji oficjalnych TIG posiada akcje serii B więc:

3 listopada 2016 r. na parkiecie rynku NewConnect zadebiutowała spółka T-BULL SA.
    subskrypcja/sprzedaż (T/N, prywatna/publiczna) - Sprzedaż akcji serii B
    wartość oferty - 6.891.114 zł cena sprzedaży - 26,08  zł*

po przeniesieniu na parkiet główny akcje dochodziły do 215 zł za sztukę
    30.05.2019 TIG podaje udział w kapitale 14,36 % czyli 166 816 szt kurs akcji w okolicy 24 zł
    12.08.2019 TIG podaje udział w kapitale 8,59 % kurs akcji w okolicy 24 zł
    14.11.2019 TIG podaje udział w kapitale 7,56 % kurs akcji w okolicy 17 zł

to się nazywa inwestor przez duże I.......... kupić po 26 przetrzymać kiedy dochodzi do 215 i sprzedać połowę po 24 oraz 17 zł ..no MISZCZOWIE normalnie .. ktoś to rozumie ????
  • Re: TIG Autor: rotawirus [5.184.18.*]
    Sprzedaż akcji serii B
    Zgodnie z informacjami przedstawionymi w dokumencie informacyjnym akcje serii B były przedmiotem pięciu transakcji sprzedaży, mających miejsce w okresie od października 2015 r. do kwietnia 2016 r. Cena tych transakcji wynosiła od 2,63 do 90,74 za jedną akcję.
    Łączna wartość tych transakcji wyniosła 6.891.114 zł.

Instrumenty finansowe debiutujące na NewConnect• 448.000 akcji zwykłych na okaziciela serii B.

Od 2,63 za jedną akcję
    tez to doczytałem :) co i tak daje nam średnią 15,38 zł oczywiście te 5 transakcji mogło być blisko tej najniższej co jest bardzo mało prawdopodobne na ilośc jaką zakupili 167 tys prawie - 1/3 całości sprzedaliby po 2,6 zł ?? po drugie tym dobitniej świadczy o kompletnym - nazwijmy to BRAKU WYCZUCIA skoro kupiło się akcje po 2,6 nie sprzedało po 200 zł a sprzedaje po 18 - 15 zł .. trzeba być giełdowym kret....em ,.. więc bardziej jest prawdopodobne "mielenie" pomiędzy kontami "słupami"
    Dnia 2019-11-28 o godz. 08:40 ghost-man napisał(a):
    > tez to doczytałem :) co i tak daje nam średnią 15,38 zł oczywiście te 5 transakcji mogło być blisko tej najniższej co jest bardzo mało prawdopodobne na ilośc jaką zakupili 167 tys prawie - 1/3 całości sprzedaliby po 2,6 zł ?? po drugie tym dobitniej świadczy o kompletnym - nazwijmy to BRAKU WYCZUCIA skoro kupiło się akcje po 2,6 nie sprzedało po 200 zł a sprzedaje po 18 - 15 zł .. trzeba być giełdowym kret....em ,.. więc bardziej jest prawdopodobne "mielenie" pomiędzy kontami "słupami"

To skoro poczytałeś doniesienia medialne to teraz przeczytaj dokument informacyjny sprzed wejścia na NC i drugi sprzed wejścia na GPW.Nastepnie przeczytaj raporty okresowe od wejścia w posiadanie 224 tys sztuk to zobaczysz kiedy i po ile sprzedawali.Miłej lektury.
    zapomnij .. to było w ramach bezsenności wieczornej :) :) w dzień to ja nie mam takie hece czasu :) :) tak czy siak jako inwestorzy to wychodzą na bardzo mało wiarygodnych skoro sprzedają akcje po 18 zł które kosztowały 200 zł i trudno mi raczej w to uwierzyć więc nadal obstawiam "mielenie" własnych ..
    Dnia 2019-11-28 o godz. 09:32 ghost-man napisał(a):
    > zapomnij .. to było w ramach bezsenności wieczornej :) :) w dzień to ja nie mam takie hece czasu :) :) tak czy siak jako inwestorzy to wychodzą na bardzo mało wiarygodnych skoro sprzedają akcje po 18 zł które kosztowały 200 zł i trudno mi raczej w to uwierzyć więc nadal obstawiam "mielenie" własnych ..

Jesteś z tych ,którzy tworzą teorie spiskowe na temat rzeczy ,o których wszystko zostało napisane w dokumentach firmowych.No cóz.....i tacy muszą być :-)
    a co to taka cisza dzisiaj żadnych PKC do 10?
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.