wtopka o przepraszam wlepka, nie równaj mnie do siebie. Zaszczytne miano "leszcza" tobie przypadło za trafność oceny Spółki EC2. Posłuchałbyś Pana Realnie i już miałbyś spory procent do przodu. Widzę, że otrząsnąłeś się po swojej porażce i zaczniesz "skakać" na forum z tekstami jaki to ty znawca, a ja naganiacz i leszcz. Tak mają malutcy. Ale masz szansę jeszcze zarobić. Obecna wartość jest równie atrakcyjna. Ale wątpię żebyś posłuchał bo ty lubisz zostawać na peronie i brać ode mnie na górce. Leszcz to leszcz no nie wtopka.
A co do kwachę, to widzę, że słowo sarkazm też nie jest tobie znane. Tak "wyróżniłem" go pierwszym wpisem na tym wątku, za wątek, który zapełnił 260 bezsensownymi wpisami.
Od 0.37zł na obecny poziom to mało??? Było na 0.81zł? Ile to procent??? Mało można nadal zarobić??? Ma rosnąć codziennie, to idź na Damf-a. To jest Spółka dla ciebie. Pudło "inwestorze", chciałbyś takie pudła przepowiadać. Lepszy to jesteś ode mnie ale w traceniu kasy żebym ja mógł zarobić. Pomyśl zanim coś napiszesz. To nie boli
Tu moze byc ze 2-3 miesiace wzrostów. Jakie mamy aktualnie P/E A jakie czasami jest na NC. Spolka w imho w tym momencie jest skrajnie niedowartosciowana, jak bedzie po 5 zl to bedzie przewartosciowana wiec zakres wahań moim zdaniem bardzo duzy.