Miło by było bo później po weekendzie powinien wskoczyć też dobry raport z sensortower, wszystko wskazuje na to że TS1 + TS2 w listopadzie mogą się pobrać co najmniej 2-3 mln razy.
najważniejsze pytanie to : czy będzie za tydzień ?? patrząc na historie 100% pewności nie mam :) :) mam tylko nadzieje ze zapamiętali doskonale historie z rocznym :) :)
a jaki ..?? moim zdaniem nie powinien być zły .. ale pożyjemy zobaczymy :) :)
ja poczekam ..:) :) nie podoba mi sie cyferka 99 nadal :) :) jak zawsze w przypadku niezdecydowania czekam az wyłoni się zwycięzca i podąży w wybranym przez siebie kierunku ..:) mi się nie spieszy z tym co mam mogę siedzieć bez emocji nawet do 1 zł musza w końcu się zdecydować czy jadą na nowe minima czy przebijają ten mini opór który wytypowałem na 19,30 na 22,40 powinna byc prawdziwa walka o konkretne wybicie, a nie pierdołka 5 - 10 %
Dnia 2019-11-22 o godz. 13:28 ghost-man napisał(a): > ja poczekam ..:) :) nie podoba mi sie cyferka 99 nadal :) :) jak zawsze w przypadku niezdecydowania czekam az wyłoni się zwycięzca i podąży w wybranym przez siebie kierunku ..:) mi się nie spieszy z tym co mam mogę siedzieć bez emocji nawet do 1 zł > musza w końcu się zdecydować czy jadą na nowe minima czy przebijają ten mini opór który wytypowałem na 19,30 > na 22,40 powinna byc prawdziwa walka o konkretne wybicie, a nie pierdołka 5 - 10 %
Witam Dofinansowania obecne + pobrania + raport (wg zalozen ok ale bez szalu)+ dofinansowania kolejne + smieszna cena, daje potencjal tutaj wzrostu 30-50% bez problemu od obecnej ceny.
Dnia 2019-11-22 o godz. 12:35 ~borewicz napisał(a): > co myślicie ??? > zaskoczą nas pozytywnie tym razem ??? > > mam nadzieję ,że tak
ten raport za 3 kwartał:moim zdaniem, jeszcze nie powinno być poprawy.Dotację mają dostać, pod warunkiem, że od siebie dołożą chyba 20% tej kwoty,więc raczej w 3 kwartale jeszcze nie pokażą lepszych wyników.Dopiero raport za listopad będzie lepszy niż za październik.Tak mi się wydaje. pap10
Najważniejsze,żeby znowu nie było straty,A mam pytanie:popatrzyłem na pozycję kapitał własny Tbulla.Wynika,że mają około 14 mln zł kapitału własnego.Czy ten kapitał własny to jest to samo co gotówka na ich koncie firmowym?
mam dane:policzyłem ;iczbę pobrań TS w II i III kwartale 2019.Wynika,że ilość pobrań w II kw TS wyniosła 2,21 mln a w III kw wyniosła 2,5 mln.Możnaby jeszcze policzyć i dodać TS II,ale tego nie zrobiłem(było mało).Czyli dodając trochę TS II wychodzi wg mnie + 15% przychodów więcej w III kwartale niż w II KW.2019 (oczywiście jest to gruby(nie mylić z Grubasem) szacunek.Grubas to tu raczej chudnie z dnia na dzień