• Tak to jest .... Autor: ~Jop [37.248.152.*]
    Ferment zasiany i Ci którzy nie umieją przeanalizować wyników tylko czytają wpisy innych , oddają przestraszeni, a logika mówi , że powinno i będzie rosło. Zdołowanie tego papieru miało swój cel i to się udało, skupiono masę papieru na słupy za bezcen , teraz czas aby podciągnąć wartość akcji i zrobić emisję aby pozyskać kapitał dalsze przejęcia. Prezes kupił kiedyś po 2 zł 1milion akcji , a ile kupił nie na siebie jak były po 0,78-0,99 tego nikt nie wie???
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~czarnykoc [89.229.209.*]
    ależ ubrali fenomenalnie wczoraj leszcza nawet po 1,85 i dzis po 1,8 na otwarciu teraz juz 1,6 na liczniku
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~miki [80.50.114.*]
    ta...to kupuj jak prezes...sprzedasz po 5zł
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~jupi [89.229.209.*]
    no cóż ja dokupiłem dużo niżej jak wczorajsze zamkniecie ale kurs dalej uwalają, no chyba było za drogo choc to dobra spółka
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~Jop [188.146.184.*]
    Tu spółka poprzez swoich zaufanych musi bronić kursu bo inaczej im emisja nie wyjdzie to jest logiczne a że jest w końcu korekta to normalne przecież kiedyś to musiało nastąpić. Ci co mają akcje mogą spać spokojni...to oni muszą bronić kursu jak najwyżej się da .żeby z emisji ściągnąć jak najwięcej .
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~jupi [89.229.209.*]
    pewnie masz racje jop,, osobiscie też nie wierzę aby pozwolili na duży spadek kursu bo to dla nich ważne - nie rozumiem takich ludzi jak miki czy innych leszczy którzy oddawali po 1,62 czy nawet po 1,7 zł to naprawdę dur..ta bez pojęcia o giełdzie, choć zauważyłem że ktoś gruby pod koniec mocno wychodził z akcji od 1,7xx i mu nawet mocno pomogłem sprzedać po 1,70 choć liczył na więcej ustawił maszynkę do sprzedaży i mocno sypał grubymi tysiącami a te maszynki nie są perfekcyjne niestety hi hi...tak jak by zupełnie nie wierzył w te akcje. ????
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~adam [176.221.123.*]
    Dnia 2019-11-22 o godz. 18:36 ~jupi napisał(a):
    > pewnie masz racje jop,, osobiscie też nie wierzę aby pozwolili na duży spadek kursu bo to dla nich ważne - nie rozumiem takich ludzi jak miki czy innych leszczy którzy oddawali po 1,62 czy nawet po 1,7 zł to naprawdę dur..ta bez pojęcia o giełdzie, choć zauważyłem że ktoś gruby pod koniec mocno wychodził z akcji od 1,7xx i mu nawet mocno pomogłem sprzedać po 1,70 choć liczył na więcej ustawił maszynkę do sprzedaży i mocno sypał grubymi tysiącami a te maszynki nie są perfekcyjne niestety hi hi...tak jak by zupełnie nie wierzył w te akcje. ????

zobacz koleś na wielkość transakcji bieżących, to wystraszona drobnica wywalała , jedena większa operacja 113 tys.akcji i to wszystko,
  • Re: Tak to jest .... Autor: ~doKoleśA [89.229.209.*]
    nie tylko drobnica, poza tym koleś aby dużo sprzedać nie wystawia się po 100 tys szt ale wystawia się zlecenie z ujawnioną ilością akcji np 15 tys i już automat robi swoje.. !!! TRUDNO ABYŚ ZROZUMIAŁ ??
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.