• Ale problem Autor: ~Jedrzej [37.30.27.*]
    Masakra wszyscy jesteśmy ubrani i czekamy nie wiadomo na co :(
  • Re: Ale problem Autor: ~Wolf [188.147.107.*]
    Nie martw sie ole slupa rozliczy us z gorzowa ..sprawdza zrodlo pochodzenia prawie 2 baniek na zakup akcji spolki bartka..preplywy..skad od kogo ...nic w przyrodzie nie ginie..mysle ze present podzieli losy f24..ktora bartek doprowadzil do ruiny...
  • Re: Ale problem Autor: ~Ramzes [188.146.133.*]
    Wolf, czy Ty widzisz jeszcze jakieś światełko w tunelu czy nie..... pozdro
    Jeśli chodzi o finanse to jest to póki co zdrowy, rentowny podmiot... techniczne na 5 letnim spółka gotowa do wybicia.... aż się prosi....
    Ciezko tu o swiatelko..jak sam pamietasz , na poczatku zamieszanie z mariuszem co podbilo kurs...pozniej don mowil ze nie o jego damfa chodzi...pozniej zbior i podbitka na 0.32..i..ola po drodze - slup od malowania paznokci posiadajacy 2 banki na akcje? Jak wyjdziemy z akcji ...to powiadomi sie us ...zeby to sprawdzil...bartek ze swoim zadluzeniem..mam nadzieje ze juz posplacal wszystko..bo wszedzie byly zajecia komornicze...strony zeobione na kolanie...przed transakcja na szwajacarie ..system tu jest prosty..trzymasz kurs przy nominale..kazdy mysli ze jest okazja i bizej nie bedzie...co jakis czas podbijasz..wkrecasz w to ulice a bartek wtedy sprzedaje akcje i zyje kilka dobrych m-cy, ....oni nie maja ani pomyslu ani sily na podbicie tych akcji na obrotach...tak to widze..zreszta musialbys sie cofnac lata temu jak bartek bral dofinamsowanie na to wszystko...zatrudnienie 1 osoba..mowi samo za siebie...jeszcze mozna pisac i pisac...pozdro Ramzes
  • Re: Ale problem Autor: ~Krzyś [37.30.54.*]
    Albo do góry albo zaczynam sypać dziś daje godzinę
    Ciezko tu spynac ..sprzedasz kilkaset tysiecy i kurs 3 grosze..laptop z bartkiem tego juz nie dzwigna...chyba ze masz drobne ilosci..wtedy masz szanse na sprzedaz ..takze powodzenia
  • Re: Ale problem Autor: ~Krzyś [37.30.54.*]
    No byłoby 5gr czekać
    Jest wolf jeszcze kwestia Pani Gajo i roli Javro w tym wszystkim..... na co ?
    Wiem i tylko to mi nie pasuje do tej ukladanki..to pewno nas trzyma z akcjami..inaczej juz dawno ozenilbym calosc...poczekamy..sie okaże
  • Re: Ale problem Autor: ~RafInwest [94.254.152.*]
    Wolf zobacz co robi Laptop na Damf.
  • Re: Ale problem Autor: ~mee [80.55.44.*]
    śmiech na sali.... wolf kazał wam trzymać na górce, teraz w dołku każe sprzedawać.

Ile chcecie za swoje akcje ? żeby nie zwalać za bardzo mogę wam dać 8 gr i wyjdziecie z tego bagna.

Drugi raz propozycji nie rzucę
    Mozesz fikolka synku najwyzej zrobic razem z bartkiem...chociaz mu z tym brzuchem bedzie ciezko...
  • Re: Ale problem Autor: ~mee [188.146.228.*]
    Ja fikołka zrobię. A fakty mówią same za siebie czy tak nie było ?

przy 30 gr. kazałeś wszystkim trzymać bo bd. złotówki. Potem sprzedałeś w dołku i namawiasz do sprzedaży ?

Troche coś tu nie halo.... Nie wiem żółcią kipisz bo straciłeś czy taniej chcesz kupić ?

Spółka jaka jest każdy widzi, ale twoje poczyniania / teksty są bez sensu...
    Masz swoja glowe..to rusz ja czasami..czy ja jestem wyrocznia? Komu kazalem...i komu moge kazac? Nie badz smieszny...kazdy ma swoj rozum i nim sie kieruje...czlowiek tylko musi....kiedys umrzec..to wszystko..
  • Re: Ale problem Autor: ~GŁUPCY [109.173.153.*]
    czy jest jeszcze ktoś kto nie rozszyfrował tu jeszcze WOLFA hehehehe
  • Re: Ale problem Autor: ~Krzyś [37.30.34.*]
    Dawaj info albo spanie Bartek
  • Re: Ale problem Autor: ~Krzyś [37.30.34.*]
    Dawaj info albo spanie
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-14 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać