Gładki sypał od marca 2019 a po wakacjach dołączyło do niego dwóch członków zarządu, którzy w panice wyrzucali kwity. Dobrze zrobili, mając na głowie komornika i zaczynające się egzekucje. Tu szybciutko bedzie piach a raczej rozkład gnilny.
Ta parująca, brązowa figurka znikająca w odmętach latryny to westros ??? Ta nienawiść i pragnienie upadku spółki wpędzają cię chłopie w opary szaleństwa. Muszę cię jednak zmartwić - w grudniu nastąpi zdecydowane odbicie kursu :-)
Gorzej już nie może być, chyba, że wszystkie latryny przeleją, brązowiąc lędźwie nieszczęsnych potopionych na gniocie. Czy jest szansa na oskrobanie, choć częściowe z przylgniętych do ciała smolistych?
Dnia 2019-11-30 o godz. 10:11 ~Robert napisał(a): > Żałosne są te defekacje
Zależy, jak na to spojrzeć. Warto się pochylić czasem nad produktem defekacji. W przypadku posiadania akcji tego fakapa, należałoby użyć przed przystąpieniem wyciskania, oleju rycynowego.
Dnia 2019-11-30 o godz. 18:40 ~stolec_na_zakręcie napisał(a): > W przypadku posiadania akcji tego fakapa, należałoby użyć przed przystąpieniem wyciskania, oleju rycynowego.
Ja użyłem śledzia i mandarynek. Efekt piorunujący, do teraz nie mogę doszorowac muszli. Jutro minus 10 %.