Reszta moich umiejętności niestety nie zostanie zrozumiana przez analfabetę, więc nie muszę się nimi chwalić. Poza tym jestem zbyt skromny, no i nie od tego jest to forum :)
Po "podziękować" przydałaby się kropka albo chociaż przecinek. Wracaj do książek, jak podrośniesz i opanujesz program klasy 3 szkoły podstawowej, to wtedy podziękujesz. :)
Synek nie wiem czy zauważyłyłeś ale powtarzasz się. Przy twoim IQ chyba stać cię wymyśleć coś nowego jak na rasowego klauna przystało ?? Synek mam nadzieję, że mnie nie rozczarujesz ?? To do roboty synek, klaun jest tylko jeden tylko ten nick analfabeta...
Zgadza się, powtarzam się, bo takiego mam adwersarza, niezbyt lotnego. :) A chciałbyś jeszcze o czymś porozmawiać? Albo inaczej: czy jesteś w stanie o czymś jeszcze porozmawiać?
Mam spore wątpliwości :)
P.S. A propos powtarzania się: Po "Synek" przecinek, przed znakiem zapytania nie stawiamy spacji. No cóż, jak grochem o ścianę, ale tak jak wspomniałem: nie jestem zdziwiony :)
No widzisz, miałem rację, że rozmowa z tobą na jakikolwiek temat musi skończyć się klęską. :) Może już wystarczy komputera na dziś, co? Widzę, że źle na ciebie wpływa, a i mama na pewno się niepokoi...