Prawdopodobnie będzie niewielka, ale będzie. Każda spolka kiedys "zbankrutuje", wiele takich komentarzy czytam... zawsze tak sie dzieje jak akcje są tanie jak barszcz(zla ocena akcjonariuszy)
Życzę sukcesów na Elementalu-za jakis czas tu wrocę.
Maxymuss- znam Twoje posty i Twoje podejscie(Elemental musi rosnac 24h). Pamietasz jak mowilem o korekcie do 1,40? Zartowales sobie z tego i wyszlo inaczej.
Nigdy nie jest za drogo jesli zna się kierunek mety.
Spokojnie, odrobisz swoje straty na Cormay. Elemental ma korektę i moze byc calkiem spora, zaraz zobaczysz. Juz duzo osob nadstawia wory, ktore beda zapelnione i kurs poleci w dol.
Adversarz- nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia.
Elemental ma ostrą korektę, a Cormay zasięg 1,40. Jakie to ma znaczenie czy to chlam? Spolka ma Ci dac zarobic.
Piszę Wam od dluzszego czasu i rzadko sie mylę jak widac.
Wasz kapital Wasze decyzje.
Udanego weekendu i zyskow zyczę mimo wszystko.
Pozdrawiam.
elemental jest przegrzany i korekta mu sie nalezała jak psu buda, tutaj raczej jazdy przy tych wynikach za 3kw nie bedzie, oby tylko powróciło powyzej 1,8 to bedzie dobrze, co do cormay to ta spółka jest mocno niedowartosciowana i tam zasieg wzrostów to nawet 1,7 zł a pierwsze wsparcie jest na 1,4 zł tak prognozuja anale z mojego BM a oni na ogół trafiają z prognozą.
I dam Ci jedną radę- nie słuchaj ludzi z DM, bo oni wiedzą tyle ile wszyscy, czyli nic.
Fakt jest taki, ze od przyszlego tygodnia bedzie mocne szarpnięcie kursu CRM i wtedy zlecą sie wszyscy na akcje, ale niestety wtedy bedzie juz za pozno.
Cormay zakończyl w dniu dzisiejszym redukcję ceny. Dziś w samym dołku oddali ostatni, leszcze muszą odpaść, zeby zrobic zakupy (duzo wyzej) od tych co wiedzą więcej. ✌
Od jutra kierunek 1,70.
sprzedałem wszystkie akcje elemental na górce i już jestem na cormay, spółka bardzo niedowartosciowana po połączeniu z orphee da zarobić krocie. Akcjonariusze Elka będą teraz tracić bo kurs akcji niebawem mocno runie, tym bardziej że niebawem emisja akcji..
Odpali, jeszcze nie teraz. Poleciał w dół pod wyzbieranie. Nie namawiam, poniewaz Cormay pojdzie tylko i wylacznie technicznie do gory, bo spolka pozostawia wiele do zyczenia, wiekszosc wie.. : )
ja też opuściłem pokład w okolicy 2 zł nie warto ryzykować utraty kapitału bo idą spadki. Teraz czas na cormay tu powinny być przynajmniej okolice 1,5 zł po połączeniu z orphee...
ja kupowałem cormay po 80 gr po co miałbym przepłacać teraz, teraz niech kupują tacy jak Ty, elka już się też pozbyłem po emisji odkupie poniżej 1,5 zł