Dnia 2019-11-20 o godz. 09:46 ~abc napisał(a): > Do pewnego czasu czytałem, ale na dłużej, się nie da... > Ścieki i śmieci z CLN już przerobiłeś, płacą?
Kolego, powtarzam zawsze twierdziłem i twierdzę, że to b.dobra spółka jedna z najlepszych na giełdzie !! Po co kłamiesz a jeżeli nie kłamiesz to podaj przykład, że twierdziłem inaczej!!
Dyskusja z tobą, to jak rozmowa z pewną częścią ciała. Utwórz w godzinę z dziesięć nowych wątków, w tym jesteś specem. To właśnie nazywam szambem. Jak byś miał coś sensownego do powiedzenia, to założył byś jeden temat (wątek) i tego się trzymał.
Dnia 2019-11-20 o godz. 10:03 ~abc napisał(a): > Dyskusja z tobą, to jak rozmowa z pewną częścią ciała. > Utwórz w godzinę z dziesięć nowych wątków, w tym jesteś specem. > To właśnie nazywam szambem. Jak byś miał coś sensownego do > powiedzenia, to założył byś jeden temat (wątek) i tego się trzymał. >
Czyli kolega nie może przytoczyć moich niepochlebnych wypowiedzi na temat spółki? Ale obrażać już tak? Wstyd panie kolego!!