• ATM Autor: ~Atman [46.135.23.*]
    Atm no kiedy wiadomosc chyba wszyscy podbijaja negocjuja i info brak.
  • Re: ATM Autor: ~wowa [5.184.44.*]
    Raczej wygląda na fiasko.MCI też warte 3razy więcej a chętnych na akcje brak.Prezes to mistrz destrukcji,potrafi wszystkich zrazić.
  • Re: ATM Autor: ~atman [155.91.64.*]
    no pewnie ze warte kilka krotnie jesli sie policzy Asset i skalkuluje wszystkie Aktywa to dawno powinnismy byc w okolicach 20+

Widac kompletny brak kapitalu tutaj. Jakby zrodlo wyschlo w tym miejscu i juz dalej nie ma wody nawet zeby spadalo.

Dziwne ale to wyglada na to ze jestesmy na dnie jesli spadnie troche to spekulacja bedzie raczej bo nikt nie ma czym sypac.

No nie wiem czemu to tak stoi, odeszli akcjonariusze bo dywidendy nie bylo. Troche jakbysmysiedzieli na beczce z prochem jedna wiadomosc tak jak sprzedaz ATM za wartosc wyzsza niz cala kapitalizacja spolki moze sprawic ze bedziemy mieli skokowy wzrost.
  • Re: ATM Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Takie wyniki a tu ZONK na kursie. Jestem delikatnie zdziwiony, nie czekałem na 50% ale jakieś 5-8% obstawiałem. Obawiam się że nawet rekordowe wyjście z ATM może tylko chwilowo bujnąć kursem. Bo dlaczego ktoś miałby kupować MCI? Skoro aktywa rosną a kurs nie( rekordowe dyskonto), prezes który powinien dbać o interes akcjonariuszy dba przed wszystkim o swój ( zwiększanie stanu posiadania) i mu pasuje taki stan rzeczy, dywidendy brak, to jaki inny argument może przekonać do kupna MCI?

[x]
MCI -1,79% 27,40 2026-02-27 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.