• Wyniki Autor: ~Ferrdynand [37.249.67.*]
    Rewelacja, szykuje się zapewne mocna korekta w górę rekomendacji.
  • Re: Wyniki Autor: ~mini24 [31.178.135.*]
    no jak po takich wynikach to nie ruszy to już nie wiem czy cokolwiek pomoze tej spólce i w ogole giełdzie. jutro to powinno być co najmniej plus 20% ale oczywiście niestety nie będzie to to GPW a nie nowy jork.
  • Re: Wyniki Autor: ~bbb [46.169.255.*]
    otwarcie po 15
  • Re: Wyniki Autor: ~japi [77.253.112.*]
    Zapewne jutro cała sesja między 12,95, a 13 z porywem na 13,40, bo jednak wyniki.
  • Re: Wyniki Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Ja tam czekam na następną dywidendę od FERRO . Myślę ze 1,5 zł dadzą przy takich wynikach.
    No nawet jakby było 1.25 zł tak jak w tym roku to też by było fajnie
  • Re: Wyniki Autor: ~Ferrdynand [37.249.67.*]
    Nie bawię się w przewidywanie jak jutro kurs się zachowa, ale zobaczcie sobie ile jest warte wróżenie z fusów niejakiego pana kwaśnego, który zaśmieca większość wątków swoimi wypocinami. Zjazd na 8zł to nam póki co nie grozi.
  • Re: Wyniki Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Niejaki prezes też wieszczył 20% spadek zysku , jest wielu "specjalistów".
    Przy takich wynikach rok zamknięmy zyskiem na poziomie 42 -43 mln o spółka jest warta niecałe 300mln. Śmiech na sali.tal czy siak jak kurs sam nie ruszy na 20 to pojawi się chętny do przejęcia I dorzuci coś tam
    bieżacy kurs jest wypadkową kilku przyczyn. Największy wpływ na całą sytuację ma brak kapitału na GPW , na drugim miejscu postawiłbym zakusy ktosia, który już raz próbował przejąć spółkę za bezcen - myśle, że mu nie przeszło, na trzecim miejscu jest obecność ofe w akcjonariacie
    Kwaśny i Prezes? Sądze że ich wpływ jest przeceniany.
    Brak kapitału na gpw resztą się nie liczy. Chociaż dziwię się że do tej pory nikt nie wystartował z przejęciem bo na prawdę nawet jakby zaoferował 16 -20 zł to każdy by niestety oddał.tak czy siak dziś jestem mega pozytywnie zaskoczony tymi wynikami.tez sądziłem że przez ujemne różnicy kursowe 10mln netto będzie super. A tymczasem mega podciagneli marzę. Po IV kw okaże się czy dalej się utrzyma tendencja. Nie wiem czy patrzyliscie dokładnie Ale Rumunia świetnie wypada tak samo Węgry I kraje pozostałe nie definiowane.
  • Re: Wyniki Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Nie rozumiem o czym piszesz.
    Jeśli spółka od wielu lat poprawia wyniki. To czemu uważać że jest mniej warta z powodu ofe?
    Czy jest istotne w czyich rękach jest lampa z dżinem? Zawsze jest pożądana.
    jeszcze 4 lata obecność ofe w akcjonariacie to była nobilitacja, po skoku na kasę ekipy styropianowej i z powodu wymyślonego suwaka to jest wyrok na spółkę, zwłaszcza małą
  • Re: Wyniki Autor: ~hkjhio [83.10.230.*]
    asbis zarobi 50 mln zł a wartość spólki po dzisiejszych wzrostach 170 mln zł czy jakies połówka wartosci ferro , tak giełda i rzady komunistów z pislamu
  • Re: Wyniki Autor: ~gog [37.248.27.*]
    na dziś 1.75 zł + 1zł dewidendy + zysk za IV kw = 3zł na akcje w 2019
  • Re: Wyniki Autor: ~Leśny_Dziad [91.206.154.*]
    Bądźmy uczciwi. Wynik ładny i co z tego? takie kwartały idą od kilku lat, a kurs z debiutu.
    Prawda jest taka, jutro podbije na 14, zacznie się sypanie i wracamy na klepowisko.
  • Re: Wyniki Autor: ~bartek [217.27.204.*]
    jestem w ferro pod dywidendy lub przejecie

jako ze mamy pis a nie przydupasa makreli donalda to przejecie za bezcen sie nie uda bo prokurator ;b

ps: mam nadzieje ze donek zostanie w brabancji i wiecej go w lokalnej polityce nie doswiadczymy, niech strartuje w wyborach DE ;b
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.241.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • LUKA vs LUKA Autor: ~Leśny_Dziad [188.147.34.*]
    I tak luka dzisiejsza szarpie się z luką z 15.07.
    zestarzałes sie na tej pozycji:) Więcej optymizmu trza wierzyć!
    Szkoda że dziś obroty nie powaliły. Mam nadzieję że w końcu się zainteresuje jakieś większe grono inwestorów ta spółka. Choćby mając na uwadze dywidende
  • Re: Wyniki Autor: ~bartek [89.64.22.*]
    a po co jakies zainteresowanie, dokupuemy i trzymamy... im mniejsze zainberesowanie tym lepiejj ;b
[x]
FERRO -1,97% 29,90 2026-03-03 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.