To poważny portal, rzadko piszą o spółkach z NC https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/pl-group-chce-przejsc-na-rynek-glowny-gpw-w-ii-polowie-2020-r,akcje,250441
No rzeczywiście porażka. W miesiąc 100% a nawet większej korekty nie ma. Plany przejścia na główny i widoczny rozwój to bajki? To ja się pytam po co się tak papierem zajmujecie na forum? Jedyne co potraficie napisać to ogolniki- porażka i dystrybucja. Zero konkretów tylko swoje subiektywne odczucia które trzeba raczej uznać za świadomą manipulacje faktami
I co src ładnie narzekasz jak ktoś pisze tu trolingiem jak ty na Termo. Giełda nie dla dzieci. Trzeba umieć czytać komunikaty i wyprzedzać trendy i wskoczyć kiedy trzeba i wyjść jak trzeba. Termo jest w fazie wzrostowej i od 25 gr urosło 80% a zarzekałeś się, że spadnie do 15gr. Teraz korekta ale znów poleci do góry. To samo na PLGroup. Dobra stabilna spółka co planuje skup akcji własnych i wejście na rynek główny a o reszcie poczytajcie. Na EKO też zaglądałeś i mnie ośmieszałeś, że jak wszedłem to spadło. A ile urosło od tamtej pory do maximum od mego wejścia? Właśnie 20%. Teraz pozytywne infa o zamówieniach. Niedługo 8 zł. PLGroup też niedługo 1 zł. Widzę, że mnie śledzisz i szukasz zarobku. he he
Bez kitu tu ludziom palma odbija. Ja go szukam. Ja się zarzekalem że t2p na 15gr leci? Ja tam uważam powinno być kilka groszy bo to balon. A to że urosło z 20 na 40 to nie zmienia faktu że w spółce absolutnie nie zmienia się nic a kurs powinien być tego odzwierciedleniem. Nie przywołuj tu już tematu tej spółki bo to jakaś żenada. 3 lata i praktycznie bez przychodów za to główny się wysypal i emisja bez pp dla wybranych po 10gr. Patrowicz by się nie powstydzil.
SRC ZE TY MASZ ZDROWIE Z NIMI DYSKUTOWAC DALES IM SZANSE ZAROBIC LUDZIE CIE NA WYZYWALI BO KTOS KASOWAL ZYSKI A KKTOS BRAL BO WIERZY A DZIIS CI SA CICHO POZDRO Z PLOCKA I WIDZIMY SIE PRZYY 1ZL ZA TYDZIEN
dokladnie po co ma sie meczyc papier pieknie sie zachowuje a ten trzepie akpucyna od rana :) juz byli co pisali ze wraca na 30 gr przed nami dobre wiesci a ten steka
Lapek nie wiem ilu tu siedzisz ale ja już sporo i jak czytam takie komentarze po 100% wzroście że brakuje paliwa albo powrót do bazy a widzę że nie ma kto sypać to jak na dłoni wodach że piszą to albo totalni laicy albo świadomi naganiacze sugerując jakieś problemy ze spółka lub kursem. Oczywiście jakiś tam opór tu mamy i widać to na rocznym ale wszystko w swoim czasie. Znajdą się jeszcze tacy co oddadzą na tych poziomach a do grudniowego infa na temat aplikacji jeszcze jest czas.
O jakiej porażce wizerunkowej piszesz człowieku? Tak się składa, że byłem na evencie. Zostały omówione poszczególne marki oraz realizacja i aktualizacaj ich startegii. Wystąpili ludzie odpowiedzialni za rozwój segmentu biurowego - widać, że mają doswiadczenie i wiedza co mowia. Wystapił tez własiciel gamy, który opowiedział o bramsie. Po evencie jest dużo publikacji medialnych, nigdzie nie ma negatywnego wydźwięku dot. spółki. Więc gdzie jest ten kiepski wizerunek? Dziś spada, bo w ostatnich dniach ile urosło, mamy korektę i moment dosiadki do dalszej jazdy na północ.
A według mnie rozegrali perfekcyjnie kto był na konferencji to wie o co chodzi i o co idzie gra. Słabe ręce oddały, mocne zebrały i czas najwyższy na 1 z przodu.
Myślisz że nie mam co robić tylko ekscytować się dziennymi zmianami kursu. Mnie interesuje wynik ostateczny a już za kilka dni przekonamy się kto miał racje- czy kurs będzie niżej czy wyżej od dzisiejszego zamknięcia.
Ps. Tarniny z kawiorem i krewety były pierwsza klasa.