Widzicie raport, bardzo dobre wyniki, pokazana perspektywa na przyszłośc.Sensowna dywersyfikacja portfela...
A wy piszecie o złotówce za akcje :D
Przecież tutaj wycena 2zł za akcję należy się jak psu buda. Jest to ogromna szansa - i możecie zapisać sobie ten post - bo będziecie do niego wracać. Cena poniżej 1,3 to promocja i zaraz akcje znikną.
Mówiłem, że warto powyzej 3 sprzedać Śląskie I wejść w Tesgas. Teraz byście mieli jeszcze więcej kasy, a tak wisicie na haku bo powyżej 3 to nie będzie chodzić długo.
Na jakim haku groszołapie. Używasz takich tekstów kompletnie nieadekwatnie do sytuacji.
Tesgas dobra spółka. Trudno jednak sobie wyobrazić żeby zaliczyła w najbliższym czasie większe wzrosty od SLK.
Zapisz sobie ten post i odczytaj za pół roku. Przekonasz się jaki błąd zrobiłeś pozbawiając się akcji tak tanio.
Ci co sprzedali cdprojekt za 120zł też się cieszyli, bo później spadło na 90. Tylko ciekawe czy teraz też się tak samo cieszą. Byli i tacy co się cieszyli jak za 25zł sprzedali, także Twoje oceny będziemy mogli zweryfikować w przyszłości, a nie po kilku sesjach gdzie jest spadek na całej giełdzie głównie ze względu na wirusa.
Slaskie są jeszcze powyżej 2 zł - idealny moment na przeskok. Tak w ogóle - to tytuł "smieszni inwestorzy" pisałem wtedy, gdy kupowałem Slaskie po 1,3, że za tanio chodzi. Teraz piszę, że dużo za dużo. Sami znacie histori spółek z tej stajni...