• Gazeta parkiet Autor: ~Goldi [95.160.37.*]
    11 spółek na najbliższy kwartał, i co na pierwszym miejscu? :))))))
  • Re: Gazeta parkiet Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    W necie czy w papierowej?
  • Re: Gazeta parkiet Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    link

5 sierpnia wytypował pan w naszym programie 11 spółek i do czwartku portfel z nich złożony zarobił 3,8 proc., pokonując WIG o 0,7 pkt proc. Tym razem znów przygotował pan obiecującą jedenastkę, reprezentującą cztery branże. Pierwsza spółka to Celon Pharma, a więc przedstawiciel farmacji. Wydaje mi się, że branża farmaceutyczna i ochrony zdrowia może być gwiazdą parkietu, tak jak gaming.
    Wskazują na to trendy światowe – ludzie się starzeją i bogacą, i chcą dbać o swoją formę i żyć jak najdłużej. W przypadku Celona podoba mi się strategia tej spółki. Jest ona producentem leków. Niektóre z nich są już w sprzedaży, inne są w zaawansowanej fazie badań. Na temat tej ostatniej więcej dowiemy się na początku 2020 r. dlatego warto przyglądać się spółce. Warto dodać, że Celon wchodzi sukcesywnie na rynki zagraniczne i liczę tutaj na odbicie eksportu w kolejnych miesiącach. Wzrost sprzedaży powinien przynieść zastrzyk gotówki, co będzie wspierać dalsze badania.

• Re: Gazeta parkiet Autor: ~Abox [5.173.177.*]
    Celon Pharma to nr 1 A jakie są pozostałe firmy wymienione w artykule ?
  • Re: Gazeta parkiet Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Celon, Atal. Develia, Budimex, Asseco SEE, Neuca, Mabion, Agora, Enter Air, Orange, Play,
  • Re: Gazeta parkiet Autor: ~Frank [89.64.8.*]
    Powoli i analitycy zaczynają postrzegać potencjał spółki
  • Re: Gazeta parkiet Autor: klara24 [83.9.147.*]
    jest w parkiecie zajrzyj na stronę
    Ciekawie jest posłuchać kogoś, kto ma do powiedzenia rzeczowe argumenty na poparcie swoich typów. Dlatego tym bardziej mnie cieszy, że Celon jest na PIERWSZYM MIEJSCU wszystkich typów!!!!!!!!!!!!!!
    Jutro odjazd.
    JS
  • Re: Gazeta parkiet Autor: ~xxx [217.99.10.*]
    Dnia 2019-11-17 o godz. 14:40 klara24 napisał(a):
    > jest w parkiecie zajrzyj na stronę

Jakiś link może? Bo na stronie parkiet.com nie widzę nic takiego.
    Ja wczoraj oglądałem całą rozmowę , która trwała jakieś 30 min.
    JS
  • Re: Gazeta parkiet Autor: ~xxx [217.99.10.*]
    OK, znalazłem. Dobrze, że ktoś zacytował fragment - to lepiej pozwala wygooglować:

link 
[x]
CLNPHARMA -0,70% 21,25 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.