• Raport za 3 kwartał Autor: ~dudu [195.245.217.*]
    Czytali ? coś ktoś ? przemyślenia ?
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Przynajmniej kasy nie wywalają.
    To wy raportów nie czytacie czy jak?
    Tylko wiadomości od Zarzadu, a może tego też nie?
    No i stąd już wiem jak to się ploty robią że kasa idzie na niewiadomo co...
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Zzz [37.47.42.*]
    Wiadomo na co- oficjalnie 300k na grę x12 tytułów. To dopiero są potrzeby! I robią wszystko naraz, już.

No serio myślisz, że ktoś w to uwierzy?

Przekonasz się za 2 lata, że nic nie wyszło, jak już właściciele upłynnią swoje akcje po satysfakcjonującym kursie i będą obiecywać znów to samo od nowa pod nowym szyldem
    BZzzz to znowu ty? Nie wierzę!!!!
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~ZATARA [80.49.135.*]
    Czyli obiecujesz nadejscie satysfakcjonujacego kursu?
    Bo o to nam tu chodzi ... ;>
    Tak to zrozumiałeś?
    Absolutnie NIE
    Nie wiesz czy satysfakcjonujący kurs dla udziałowców znaczy to samo, co dla ciebie.
    To wypadkowa ssania na kasę i wiary, że lepiej jeszcze będzie. Nie wchodzili przecież po rynkowej cenie :-D
    Już są do przodu. Tylko opchnąć trzeba.
    Niektórzy jak widzieliśmy już uwolnili swój pakiet.
    Dmuchać kursu przecież nie muszą I sprzedawać przez nc. Tu raczej urabiają grunt pod nadchodzące emisje
    Poczytaj jak dmuchali w macrogames- słowo klucz BBM
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Xx [37.30.51.*]
    Jak zdarta płyta. Jak Cię ktoś oszukał na kasie to idź na policje albo zjedz snickersa. Nudzisz już. Popatrz ile w ogóle jest papieru. Ile w obrocie. Główni udziałowcy siedzą na swoich pozycjach, sprzedaje się drobnica.
    Firma przejęła za akcje po 5 zł gości od gier. To co te biedaczki też dali sie nabrać ? Cały biznes oddali frajerzy? Zacznij myśleć albo oddaj komórke rodzicom i już nie truj nudziarzu.
    O ile wiem policja i prokuratura już się tym zajmują, pewnie dlatego autorzy sukcesu tak intensywnie szukają kasy aby -zanim skończy- uciułać na bilety na Gibraltar lub w inne miejsce, gdzie ich wymiar sprawiedliwości nie sięgnie.
    Śmiało, dorzuć się
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Xx [37.30.51.*]
    No to co wiesz? Bo rzucasz hasełka i linki które za bardzo nic nie wyjaśniają. Ja oczywiście papiery kupiłem, nawet dokupiłem bo uważam że to ma szansę. Tak samo jak kilka innych gamingowych małych firemek pokupowałem.
    Nie mam sraczki bo przez miesiąc kurs nie poleciał pod sufit, nie jestem smarkaczem.
    Spytaj po nazwisku, nazwie spółki w wydziale przestępczości gospodarczej - info z pierwszej ręki.
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Baja [188.146.54.*]
    Do Zzz luncha w końcu mam i nowe przemyślenia. Ty jesteś jak jeden prezes co twierdzi że taki DT mu brata zabił. Na takie coś to ratunku nie ma. Kanaliami tylko nie rzucasz jeszcze
    Cóż zostałeś zdiagnozowany ,dlatego to koniec, nie ma ratunku, już nawet nie ma szans że się ogarniesz.
    I jeszcze jedno głębokie przemyślenie. Dlaczego ja się tobą tak zajmuje???
    Czy warto? Przez to 12 tysi przegapione... Nie bój się. Na innej spolce A i tak nieźle poszło
    Wojtku a merytorycznie w temacie nic?
    Bardzo dziękuję za kolejną diagnozę - równie nieudaną jak twoje dotychczasowe inwestycje.
    Za to niezwykle celnie wybrałeś pseudonim artystyczny :-D
    42 644 44 44 weź no zadzwoń
    No jeśli korzystałeś i polecasz to najlepszy dowód, że nie warto :-D
    Aaaas dzwoniłeś...
    Widzisz teraz jak łatwo jest ludźmi kierować? I czyja to wina jest? Kto tu używa sztych komórek a kto nie? Wiesz co nas odróżnia od zwierząt? Jedynie to że myslacy człowiek umie się kontrolować i podejmuje SWIADOME DECYZJE A jak człowiek jest dorosły to umie na klatę przyjąć konsekwencje tych decyzji.
    Test skonczony
    Pa pa, Zzz
    PS Zzz
    Jeśli już chcesz tak o mnie myslec to wolę Wojciech nie Wojtek. Wojtek to tak jak do chłoptasia jakiegoś...
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Zzz [37.47.6.*]
    No nie widzę - odniosłeś wrażenie, że czymś/kimś pokierowałeś? Coś udowodniłeś?
    Chyba tylko swój poziom intelektualny

Ps. Wybacz poufałość Wojciechu, nie jestem widać aż tak na bieżąco, bo jeszcze niedawno był „chłoptaś jakiś” Wojtek https://www.facebook.com/mobilumcom/photos/a.489892734744784/851605268573527?type=3&sfns=mo
    42 644 44 44 zadzwoń
  • Re: Raport za 3 kwartał Autor: ~Jojo [37.47.3.*]
    To może zamiast zachowywać się jak przysłowiowa p***a odpisz się tchórzu z imienia i nazwiska pod tym jadem?

Bo na razie to robisz wszystko by się tobą policja zainteresowała
    Podpiszę się zaraz po tobie :-D Bohaterze
    Donieś koniecznie, masz przecież praktykę :-D
    Chętnie udowodnię wszystkie moje słowa, zwłaszcza z udziałem publiczności :-D
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,12 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.