• Zawieszone akcje Platige? Autor: ~Zxc [193.15.184.*]
    Mam zawieszony ruch na akcjach Platige w supermaklerze. Tez tak macie?
  • Re: Zawieszone akcje Platige? Autor: ~Jachu [194.242.62.*]
    U mnie ok, można handlować. Ale nie pogardziłbym gdyby pojawiły się np. górne widły :):)
  • Re: Zawieszone akcje Platige? Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    może, jakaś oficjalna informacja o kolejnym sezonie wieśka spowoduje zawieszkę notowań na jakiś czas?
    jak na razie, to mamy wpis tomka na fb, ale ponieważ on jest osobą bardzo wiarygodna, to można się wkrótce spodziewać
    konkretów o zakresie prac platige
  • Re: Zawieszone akcje Platige? Autor: ~janek [31.60.63.*]
    Konkretów to tu raczej nigdy nie było.Wszystko otoczone mgiełką tajemnicy.
  • Re: Zawieszone akcje Platige? Autor: ~1234 [37.47.141.*]
    Zyski z Wieśka będą tak tajemnicze, że nigdy się nie pojawią.
  • Re: Zawieszone akcje Platige? Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    nie przesadzajmy, konkrety dotyczące 1 sezonu były
    odnośnie dalszej współpracy, zapewne negocjują, po premierze netflix oficjalnie ogłosi i sukces pierwszej odsłony i jej kontynuację
    zadymę wprowadziło niestety dość enigmatyczne potraktowanie informacji o prawach autorskich, dziś wiadomo, że pli
    zrobiło amerykanom swoisty rodzaj promocji, ale powinno się to bardzo opłacić
    branża jest trudna, bo cały czas się coś negocjuje i ustala zakresy prac oraz stawki, a to, że konkurencja nie śpi powoduje
    iż nie wszystko można upublicznić, a nawet jeśli pli ma obowiązek taki wg przepisów, to zleceniodawcy mogą mieć pretensje
    to nie warzywniak, ani fabryka i już spotkałem się z taka opinią, że spółce niepublicznej w takiej akurat branży swobodnej byłoby działać
    cóż, netflix daje dużo zarobić, ale narzuca też kaganiec na pewne informacje...
    jest jak jest, ale już poprawie uległy relacje inwestorskie, jednak zawsze można liczyć na więcej
[x]
PLATIGE -0,88% 11,20 2025-10-15 16:49:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.