Oni byli zaślepieni chwilowym wzrostem i durnym pisaniem o 2-5 zł ludzie zacznijcie myśleć!!! To coś jeszcze nie zbudowało nic- jak to w ogóle porównać do inpostu który ma opanowany rynek - przecież tu tylko jakieś rzeczy bez pokrycia. Trzeba było czytać i sprzedać po 0,7 - pisałem o tym w zeszłym tygodniu. Cześć!
Na parcelu raz ugrałem swoje, drugim razem wtopiłem ostro - jakby ktoś pytał co tu robię. Nie ufam tej spółce. Dla mnie to wydmuszka, która nie ma ani "zamówionych" skrytek, ani realnego planu. Jedyne co mają, to chwytliwy pomysł na wyciśnięcie kasy z rynku. Dużo chcą, mało robią. Wybicia tylko spekulacyjne. Nie wykluczone, że padnie tu 1zł...ale finał i tak jak na Hetanie. Ja już się z tego tickera wyleczyłem.
Pana RM znam jak jeszcze pracował w inpost finanse I to nie pod swoim nazwiskiem . Wzięli kasę z dofinansowania wyklepała w Szczecinie metalowe krzywe szafki i na tym budują story a wy tu ich porównujecie do wyceny inpost .
skowyt i wycie hahaha pisze sie tyle czasu ponad 3 lata ze to smiec ktory nic nie robi zero dzialalnosci hahaha a wy ciagle swoje kierunek 0,10 gr i nie ma ze boli
Ja kupiłem dla zabawy na wiosnę trochę akcji jak spadało z 2zl na 0,6-0,5-0,4 i później miesiącami się bujało do 0,2 Z obrotami jak w sklepiku ze zdrową żywnością w szkole podstawowej...i czując, że nawet na takich pseudospolkach musza być co jakiś czas podbitki czekałem sobie z tym jako walorem zupełnie małym, zbędnym i kiedy coś tam drgnęło to czekałem niech sobie podjedzie żebym był na zero to część sprzedam a resztę z zyskiem czy będzie to 15 czy 30% było drugorzędne i zrealizowałem zysk w piątek przy 0,7 i dziękuje komuś kto to Kupił - nawet gdyby było teraz po 1 czy 1,5 to pisałbym to samo- ta spółka po prostu do tej pory nic nie pokazała - raporty są robione tak, że powielają to samo od dawna i nic z tego nie wynika - jak może spółka latami egzystować i niczego nie pokazać mino tylu obietnic i jeszcze ta informacja w Parkiecie...żeby ktoś dobie przypomniał ze coś takiego istnieje. Może kupię znowu dla zabawy za jakiś czas ale raczej nie bo po prostu nic tam się nie dzieje a raz na pół roku czy tok jest robiona podbitka. Naganiacze piszą o 2-5-7-10 Zł tylko z jakiego powodu miałoby tak być, jaki jest racjonalny powód - na czym ta firma ma zarabiać skoro nie ma nic. Nie pisze tego żeby kogoś zniechęcić - chcecie to kupujcie może ktoś nawet spekulacyjnie zarobi jak ja ale nie dajcie się manipulować. Cześć!
potwierdzam to co mówiłem kilka dni temu, ten papier jest po to by trzepać naiwnych. Raz się naciąłem i nie dotknę tego nawet przez rękawice hutnicze. Obserwuję z ciekawości, ale widzę, że jest powtórka z rozrywki. Mam więc jedną radę dla zawieszonych na haku: nie sprzedawać, czekać aż za kilka m-cy/rok/dwa znowu odbije, ale wtedy nie liczcie na odrobienie straty...tylko gonić w okolicy ceny zakupu - to jedyna opcja. Gdybym sam ten papier rok trzymał, parę dni temu wyszedłbym na zero... niestety nie miałem tyle czasu. Miernota nad miernoty, z tego chleba mąki nie będzie. Daleko mi do śmiania się z robaków (zawieszeni na haku)... więc trzymam kciuki, powodzenia! Pozdrawiam