Dziękuję za info. Swoją drogą obserwuję to forum i widzę,że większość tu piszących jest doskonale zorientowana.Przypuszczam wręcz,że są tu przedstawiciele d.Trigon, PZU, oraz głównych akcjonariuszy.Płotki (jak np. ja) trafiają tu przypadkowo i zostają w przypadku przepłacenia za akcje.
W dalszym ciągu nie działa multi z podbijaniem stawek, nie łączy mnie z nagrodami daily missions. Nie pojawiły mi się cotygodniowe eventy, mam tylko podstawowe. Dziwne, bo wczoraj wszystko działało.
Optymizm jak najbardziej słuszny jeśli chodzi o pobrania to zaraz przekroczymy milion co przy znikomych pobraniach wcześniej jest ogromną niespodzianką. w stanach już w top10 games racing w kilkunastu innych krajach też w top10 a przed nami jeszcze kilka dni featuringu. A czy przełoży się to na kurs czy też nie to już inna kwestia :)
grossing też rośnie.rozumiem,że grossing i revenu e to jest to samo.a co dokładnie tutaj oznacza featuring-nie mogłem znaleźć odpowiedniego tłumaczenia?
I o to chodziło wreszcie przyspieszenie w pobraniach i Trigon już nam nie wadzi, kwestią czasu jest duże odbicie od dna, bo coraz więcej osób zacznie dostrzegać te pozytywne sprawy.