że akcje były sprzedawane przez Trigon, oni nie mieli już nic do ugrania , a posiadali poniżej 5% i zwalali kurs. Teraz już podaż z ich strony nie grozi i popyt nieśmiało powinien odbudowywać wycenę akcji Tbull.Niedoszacowanie wydaje się mega skrajne, nawet jeśli weźmiemy negatywne sprawy , czy nietrafione prognozy finansowe.Komunikaty z ostatniego kwartału były dość pozytywne więc może być już tylko lepiej.Odświeżę wątek już niebawem przy cenie powyżej 20 zł. Pozdrawiam
No dobrze - zgoda, ale po co się tym zajmować? Jakie prognozy (notorycznie) przedstawiali Zwoliński i Fijałkowski w kontraście z tym, co wypracował T-BULL.?!
Dnia 2019-11-12 o godz. 15:29 ~Zbik napisał(a): > 1973 - siedziałeś kilka dobrych lat temu (2012 bodajże) na jhm? Chyba sobie dyskutowaliśmy wtedy, pisałem jako lego
Zgadza się Zbik/lego. Pozdrawiam! Fajnie po latach znowu się odnaleźć na papierku. Zainteresowałem się , bo faktycznie infa pozytywne idą i powinno być tu ok (jak nie brać taniochy?).Z niedoszacowanych akcji zauważam jeszcze PGO(mamy fajnie papierek na dnie), czy Promise z NC (spory potencjał). Mam jeszcze Auxilie, ale już odjechała(kupowałem średnio po 2,40) więc nie będę namawiał choć wyceniam potencjał na około 10, czy Examobile (tam też brane w przedziale 2,30-2,50).Ciekawe wskaźniki ma też Korbank, no i oczywiście Asbis. Z mieszkaniówki ostatnio akumulowałem Marvipol. Ty lego na czym teraz przysiadłeś? Pochwal się.
Hahh jak miło Kolego! Dzięki za typy. Szczerze. Już w 2012 kiedy pisaliśmy wałkowałem Novavisa - fundamentalnie. Politycznie było jak było, ale nie straciłem nadziei, bo spółka działała sprawnie i nadeszła chwila właściwa. Niemniej z moich typów poza czarnymi łabędziami. Obserwuj spółki ze stajni Januarego (je siędzę też na JR holding po prawdzie odjechał w końcówce wakacji, ale zakładam, że dzisiejszy poziom to preludium więc trzymam sobie), zerknij na geotrans - to po prawdzie i w rodzącym się trendzie niedoszacowana spółeczka generująca konkretne zyski w zasadzie niedoszacowana na dzień dzisiejszy.