• Mamy promocje Autor: ~Inwestor [185.151.75.*]
    Ktoś chciał sprzedaż 21k i dzisiaj sprzedał reszte PKC wczoraj część pozbył się czy kurs wróci w stronę 1 zł

cały czas nie wiadomo jest z pierwszą emisją druga nie została zaskarżona więc pewnie zostanie spółka ma sporo środków kupiła dwie nieruchomości

Teraz kwestia czy będzie potrafiła zarabiać i zacznie doceniać drobnych akcjonariuszy np Dywidenda
    Musi też odbudować zaufanie bo rozwadnianie kapitału nie stawia jej w dobrym świetle mimo że dokapitalizowanie spółki kwota 1,5 mln pokazuje wiarę w firmę

Skupiłbym się na miejscu firmy na dbaniu o wzrost wartości jednej akcji a rynek doceni firmę i zwiększy się zainteresowanie spółką co zwiększy jej płynność
  • Re: Mamy promocje Autor: ~draxar [89.64.29.*]
    O jakiej ty dywidendzie gadasz firma ledwo przędzie a ty piszesz jakieś głupoty o dywidendzie. Dywidendę wypłaca firma o dobrej sytuacji finansowej a nie taka, która wyrabia bądź nie wyrabia nawet na amortyzację tu nawet nie ma mowy o nadwyżce, naucz się czytać sprawozdanie finansowe to takich głupot nie będziesz pisał. Zmień nick bo inwestor to za dużo!!!!!!!
  • Re: Mamy promocje Autor: ~Inwestor [185.151.75.*]
    faktycznie słabo przędzie kupuje nieruchomości za 4 mln zł bo nie zarabia .....

jakbyś chciał to możesz zajrzeć do raportu a nie gadać głupoty

link 

Spółka Inwestuje szuka kosztów by ograniczyć płacenie podatku tak to widzę
    Ooo matko ma pieniądze bo kupuje nieruchomości,Spółka Inwestuje szuka kosztów by ograniczyć płacenie podatku tak to widzę.
    OJ nie chcę mi się z tobą dyskutować bo mi tylko tymi wpisami udowadniasz swój brak wiedzy. Powtarzam nie masz o tym pojęcia przeczytaj lepiej jakąś książkę skończ studia ekonomiczne i wtedy wdawaj się w dyskusję bo na prawdę stracisz tylko pieniądze na tej giełdzie. I to żadna promocja rynek realnie wycenił wartość spółki, ciekawi mnie czy jesteś tym gościem, który jakiś czas temu gadał, że spółka zaraz będzie warta 5 czy 10 złoty?
  • Mamy promocje Autor: ~inwestor [185.151.75.*]
    Dziękuję za rade :-)

Trzy kierunki studiów skończone ale może masz racje

Na szczęście strace zyski kapitał który zainwestowałem już dawno wypłacony

Zobaczymy co będzie za rok dwa a może trzy

Właściciele też dokupowali akcje w okolicach 80gr może znowu dokupią
    Nie wiem czy znasz takie powiedzenie. Jak jest ktoś do wszystkiego to jest do niczego. 3 kierunki nie oznaczają posiadania wyspecjalizowanej wiedzy ekonimicznej.
    Patrząc po tym co piszesz ciężko mi uwierzyć byś mógł mieć chociaż jeden kierunek.
    Dokładnie poczekamy zobaczymy, zobaczymy jak będzie wyglądał ten kwartał i następny. Parę lat i wszystko będzie jasne, czy spółka jakoś powstanie i już będzie sobie w miarę radzić.
    Może ekonomii mnie nie nauczyli ale chociaż staram się nie obrażać innych

co do spółki czas pokaże w mojej ocenie fundamenty są zdrowe w pierwszym roku po debiucie jak sprawdzisz spółka miała 1,6 mln zł przychodów dzisiaj ma 12 mln przychodów.

Piszesz, że nie generuje gotówki a jak zajrzymy do raportów ja widzę coś innego

spółka teraz mocno zainwestowała jak to przełoży się na wyniki zobaczymy
  • Re: Mamy promocje Autor: ~draxar [89.64.30.*]
    Jak tak to przepraszam.
    Widać, że rynek negatywnie odebrał informacje odnośnie emisji akcji i mamy sprzedaż przez zniecierpliwionych akcjonariuszy

Czy zarząd odbuduje zaufanie inwestorów tradycyjnie zobaczymy

Główni akcjonariusze właściciele dokapitalizowali spółkę jednak cały czas rynek nie wie co dalej i brak zbudowanego zaufania powoduje duże wahania kursu

Nie pozostało nic innego jak czekać
  • Re: Mamy promocje Autor: ~pizzahut [185.119.184.*]
    niestety masz w pełni rację, zaufanie inwestorów zostało podłamane, do tego mały obrót na spółce powoduje, że każdy kto chce szybko wyjść z akcji musi sprzedać ją po kursie dnia a to często zaniżanie ceny przez przypadkowe ruchy, ufam jednak, że dzień zakończymy na zero a nie na tak wielkim minusie ;(
    Przy takich zagraniach Właścicieli rynek nie broni kursu jeszcze widzę, że ewidentnie ktoś zaniżył kurs ostatnia transakcja sprzedaż 10 sztuk po 66 gr próba wystraszenia ??

[x]
MAXIPIZZA 0,00% 0,40 2025-12-03 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.