jest parę osób, które co najmniej 4 lata tu siedzią i zdają sobie sprawę, że to początek, każdy na szampana prawdziwego co nieco wyciągną,ale to tu właśnie, może być ten złoty strzał
Wszystkiego dobrego Rtomala, dzięki za wszystko ! Pamiętaj, że są tu też normalni ludzie ;) Wierzę, że jeszcze się usłyszymy. A na chwilę obecną, życzę dużo zdrowka dla Ciebie i Twoich bliskich ! No i oczywiście dalszych wzrostów ! :)
Po prostu wykres novavisa zaczyna przypominac hiperbolę,a kazdy investor wie jak się takie wykrey konćzą,patrz polimex pare lat temu. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i kazdy powinien uszanować wpisy innych.
Matiz i rtomala trzymali wątek novavisa na bardzo dobrym poziamie(rzadko spotykanym na bankierze)i tu duzy szacun,
Kwaśny też prowadził dobrze wykresy.Wiadomo nikt wrozka nie jest.
na te chwile dobrze jest kupować akcje spółek rosnacych.ML System wzrósł,, zaledwie,, 50%od dołka, nov stosunkowo niedawno był po złotówce.Jest w okolicach 8 zł
szkoda naprawde szkoda mi ze forum traci takich ludzi jeszcze jak Matiz odejdzie
chlopaki robi piekna robote dla tej spolki byli tu gdy wiekszosc a moze wszyscy wisielce na tej spolce zawieszali
watpie czy te wyrwe ktos z nas po za nimi bedzie mogl wypelnic
Panowie
czy to emocje nie sądzę na tą chwilę przygotowałem sie juz od dawna wierzylem w Novavisa nie na podstawie cyferek fakt ,że teraz możliwość grania DT dla mnie nic nie znaczy bo zaczynając swoją inwestycję tu zwracałem uwagę na inne kwestię .
Życie toczy sie dalej to też nie jest tak że nie mam w sobie szacunku do poglądów innych osób ale trzeba uświadomić kiedy jest chwila by odpuścić nie chcę znaleźć się po stronie " CWANIACTWA FORUMOWEGO" jak to ujął Mr.Kwasny zdecydowałam się ze mogę odejść w chwale jako zwycięzca
czy to fuks ,szczęście obojetnie co by to nie było osoby piszące w ten sposób powiadam chciały by mieć takiego fuksa jak ja
Jestem obecnie dumnym akcjonariuszem i takim pozostanę .
Życzę kazdemu takiego FUKSA a najlepiej jeszcze większego
A po komentarz...kazdy czytal i musi wycuagnac wnioski jakie ilosciMW wchodza w gre...koniec listopada i poczatek grudnia tez goracy okres..mikolajkowy