Ropczyce rozpoczęły trend wzrostowy. Na razie jest to trend krótkoterminowy. Na wykresie dziennym sygnały zmiany trendu spadkowego na wzrostowy już są. Bardzo istotny jest sygnał na DMi oraz kształtujący się prawidłowy układ średnich od SMA10 do SMA15 Wykres tygodniowy wyhamował spadki i tu już mało brakuje do wygenerowania sygnału rozpoczęcia trendu wzrostowego.
Nie słuchajcie tego dzbana Alana blefuje kłamie myśli życzeniowo chce się dowartościować też mogę napisać że kupiłem CD pi 2 PLN sprzedałem pi 260 kapucyn w czystej postaci co głośno jedzie nie wiadomo czy zajedzie
Wielki inwestor Alan i jego mityczne Wielkie Info Pewnie o hindusach którzy wygasza wielki piec w Nowej Hucie a kupią sobie Ropczyce żeby Wielki Inwestor wreszcie zarobił .
No niestety. AT na takich spółkach to wróżenie z fusów. Miałem kiedyś kilkanaście takich spółek. Teraz zostało kilka. Większość odpaliła i przyniosła ogromne zyski. Na jednej (Barlinek) wtopiłem. Jak będzie z Ropczycami? Czas gra na naszą korzyść.
Dnia 2019-12-04 o godz. 13:39 ~ben napisał(a): > Patrząc na kurs w wysokości 20,60 PLN, warto przypomnieć wpis Alana i analizę "techniczną" pana Macieja z Krakowa o "trendzie wzrostowym. >