100% Depend, dokładnie takie same sciemy, przedłużanie terminow, mętne tłumaczenia, naprawde uciekajcie bo za chwilę będzie zawieszenie notowan (brak raportu) i game over
Dnia 2019-11-06 o godz. 11:09 ~abc napisał(a): > 100% Depend, dokładnie takie same sciemy, przedłużanie terminow, mętne tłumaczenia, naprawde uciekajcie bo za chwilę będzie zawieszenie notowan (brak raportu) i game over
Ja mam nadzieję że tym razem ktoś zdeterminowany i z kasą wytoczy sprawę przed Sądem tym 2 kłamczuchom. Tu ludzie naprawdę potracili miliony i jest ich całkiem spora ilość.
Chyba nie wiesz jednak o czym piszesz a przed pisaniem bzdur radzę pomyśleć Na giełdzie się albo wygrywa albo przegrywa.....miliony ''sprawę przed sądem'' ?? a za co niby za przedłużające się pertraktacje ? S prawa cały czas jest w toku a zainteresowanie tą technologią ogromne
Dnia 2019-11-06 o godz. 11:27 westors napisał(a): > Chyba nie wiesz jednak o czym piszesz a przed pisaniem bzdur radzę pomyśleć > Na giełdzie się albo wygrywa albo przegrywa.....miliony > ''sprawę przed sądem'' ?? a za co niby za przedłużające się pertraktacje ? S prawa cały czas jest w toku a zainteresowanie tą technologią ogromne
Za kłamstwa w komunikatach. Mogę ci wysłać pismo jakie do nich swego czasu wysłałem. Podaj maila.
Ostatni oddech rzężącego trupa. Spekulanci nie próznują, mogą wyjść z twarzą. Nieliczni już wisielce rozpaczliwie zdrapuj brąz z szyji, bezskutecznie...