• rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~bolek [37.47.200.*]
    niech sobie pisze co chce a rynek pokaze swoje pozdr cierpliwosc 33 oporek pierwszy do wybicia
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~src [46.134.78.*]
    Niech da sobie spokój bo jedyny argument to taki "ja wiem ze będą umowy"
    Ani zdania a SAH Trading BV. Ani zdania a sypaniu przez gnv które ma akcje z konwersji czyli w praktyce za free. Ani zdania o poprzednich projektach czyli pgnig, Włochy, panele czy mini reaktory. Ani zdania o tym że prezes zrobił dodruk po według Was absurdalnie niskiej cenie 10gr za akcję. Przy okazji pozbawiając możliwości nabycia wszystkich prócz znajomych królika i do tego z 20 na 30 mln sztuk co dodatkowo obniżyło wartość akcji które ulica łykała koło 1pln, 70, 50, 30 a nawet kilkunastu groszy.
    Jak będą podstawy to sam kupię. Może drożej niż Wy ale z mniejszym ryzykiem. Ja zarobie bez stresu a Wy się tu drapcie po głowie czy prezes w końcu wysmaruje jakieś info byście mogli zejść z haka. Pozdrawiam Gordona. Mam nadzieję że się pojawi i przeprosi za plgroup
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~bolek [37.47.40.*]
    Dnia 2019-11-05 o godz. 19:03 ~src napisał(a):
    > Niech da sobie spokój bo jedyny argument to taki "ja wiem ze będą umowy"
    > > Ani zdania a SAH Trading BV. Ani zdania a sypaniu przez gnv które ma akcje z konwersji czyli w praktyce za free. Ani zdania o poprzednich projektach czyli pgnig, Włochy, panele czy mini reaktory. Ani zdania o tym że prezes zrobił dodruk po według Was absurdalnie niskiej cenie 10gr za akcję. Przy okazji pozbawiając możliwości nabycia wszystkich prócz znajomych królika i do tego z 20 na 30 mln sztuk co dodatkowo obniżyło wartość akcji które ulica łykała koło 1pln, 70, 50, 30 a nawet kilkunastu groszy.
    > > Jak będą podstawy to sam kupię. Może drożej niż Wy ale z mniejszym ryzykiem. Ja zarobie bez stresu a Wy się tu drapcie po głowie czy prezes w końcu wysmaruje jakieś info byście mogli zejść z haka. Pozdrawiam Gordona. Mam nadzieję że się pojawi i przeprosi za plgroup

a co mnie obchodzi SAh najpierw wyles o kosinskim jak walil w rynek po 14gr ostatnie sztuki a ja bralem poszli do 74gr pisze ci to poraz kolejny teraz wyjesz o SAH a ja mam srednia ponizej 28gr i czekam cierpliwie czy opor pierwszy zostanie wybity 33gr po konsolidacji dlugiej 25,50-33gr cierpliwi zostana wynagrodzenie a ty nie posiadasz akcji i ciagle piszesz jedno i to samo najpierw o kosinskim teraz o SAH a ja sie tym nie sugeruje gram wedlug swojej analizy i okey i smiesza mnie twoje wpisy jedne i te same,ale sobie pisz swoje a rynek zrobi swoje kwestia czasu zegnam
    Jak dla Cb spółka gdzie główny akcjonariusz i założyciel się wysypuje a jedyna umowa przez e lata jest z SAH Trading BV ti spółka dobra do grania to gratuluję rozumu. Ty coś może ugrasz ale większość wisi. Czy tego nie rozumiesz że takiego spółki to ujma dla rynku akcji? Nawet nc?
    czy patrzysz tylko na swoje kreski a reszte masz w 4 literach
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~bolek [37.47.40.*]
    Dnia 2019-11-05 o godz. 19:28 ~src napisał(a):
    > Jak dla Cb spółka gdzie główny akcjonariusz i założyciel się wysypuje a jedyna umowa przez e lata jest z SAH Trading BV ti spółka dobra do grania to gratuluję rozumu. Ty coś może ugrasz ale większość wisi. Czy tego nie rozumiesz że takiego spółki to ujma dla rynku akcji? Nawet nc?
    > > czy patrzysz tylko na swoje kreski a reszte masz w 4 literach

patrze w swoje kreski src sam 1,5roku temu pisalem ze 1zl to drogo jak zeszli na 14gr to napisalem ze kupilem i sygnal kupna jest schodzili z 2 fixow doszli do 74gr mnie nie interesuje zaden SAH,.potem pisalem ze 20gr bedzie powrot byl poszli na 51gr terazs mam srednia kupna 28gr jak widac moje kreski nie interesuje zaden kosinski czy SAH
    Co za typ. Lubisz ruletkę przyznaj się bo tu kreski na tych obrotach to iluzja
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~Adam [31.60.91.*]
    Inwestujący w AmberGold tez wierzyli ze zarobią krocie
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~zniewolony [89.243.186.*]
    Uja tu bedzie za drogie i za glugi czas zwrotu z inwestycji ile mozna pisac .Bolek powoli gorszy sie robisz od Gordona zaczyna mnie to martwic .Tylko spekula moze dzwignac kurs i chyba nie wysoko za duzo tu gosci wisi
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~src [5.184.209.*]
    I kto miał racje? Kolejny raz
  • Re: rozwaga daj sobie spokoj z src Autor: ~src [5.184.241.*]
    I co? Rynek pokazał? Hahahjaja
[x]
COREY 6,67% 0,88 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.