• BTK TFE Autor: ~Kwaśny [95.41.75.*]
    https://invst.ly/o9oe3 - c, M1. Po silnym trendzie spadkowym, w którym papier spadł ponad 90%, kurs rozpoczął korektę wzrostową z minimalnym, teoretycznym zasięgiem do poziomu f2. Do ilu wzrośnie w rzeczywistości? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~BizOn [88.156.134.*]
    niech sie uczą od biomassa, pewnie wszyscy tam powedrowali
  • Re: BTK TFE Autor: ~Olek [157.25.96.*]
    Najlepsze jest to, że Biomass nie ma nawet 10% przychodów Biztech a warto jest 50mln CAP :-)
  • Re: BTK TFE Autor: ~Kwaśny [95.41.75.*]
    BEP jest z branży szybko rosnącej, w dodatku obecnie bardzo modnej. Zupełnie inna też jest sytuacja techniczna papieru, tam jest szansa na wybicie szczytów i wyrwanie się na niepodległość, tu kurs papieru realizuje korektę drugofalową rzędu primary. Może ona być bardzo zyskowna, ale to tylko korekta. Do nowych szczytów koszmarnie daleko, ale poziom f2 jest realny. Dokąd sięgnie korekta? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [95.40.225.*]
    O czym ty piszesz
  • Re: BTK TFE Autor: ~Analityk [95.40.225.*]
    Kto dzisiaj nie kupi to już poniżej 15 gr nie kupi i nie jest to jakieś naciągane tylko dobra rada
  • Re: BTK TFE Autor: ~_Z [80.54.70.*]
    Kwasny dobrze piszesz, bo ja tez chetnie taniej dokupilbym, ale boję sie, ze slepych tutaj nie ma, zeby uwierzyli Ci bajke o tej korekcie spadkowej. No ale coz, nagaiaj to ja tez chetnie skorzystam. Mysle, ze jak jutro Ci sie nie uda zbic cene, to juz Ci sie przed raportem nie uda, a pozniej to juz kwestia tego raportu, Jezeli bedzie dobry to ciag dalszy wzrostow i mysle , ze na duzych obrotach dziennych. Pozdrawiam !
  • Re: BTK TFE Autor: ~Kwaśny [46.169.141.*]
    Po prostu ręce opadają. Na każdym forum tacy sami "znawcy" tematu. Ochłoń, o jakiej korekcie piszesz. Przeczytaj wątek od początku, kup jakąś książkę o TFE, doucz się to przestaniesz sadzić takie kaczany na forum. Dasz radę? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~ZBYCH [176.104.183.*]
    A ile to jest F2 bo na tym wykresie nie widzę?
  • Re: BTK TFE Autor: ~Prezesowa [37.47.218.*]
    Jak już zarobicie zapraszam na CWA
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [95.40.225.*]
    Sprawa jest prosta papier jest jeszcze tani ale to ostatnie okazje i nie jest to Naciaganie tylko fakty którą zostaną poparte dobrymi wynikami
  • Re: BTK TFE Autor: ~_Z [80.54.70.*]
    Kwasny, ja jestem na tej gieldzie od poczatku i nie probuj mnie uczyc, bo ja na niej przyslowiowe zeby zjadlem i wszystko juz chyba przeszedlem, ale jak piszesz o trendzie spadkowym to z jaka korekta sie mi ma to kojarzyc ? Przyznam, ze pozniej podgladnolem, ze co innego wpisales, ale ponawiam pytanie, z jaka korekta ?
    Tam tez ktos Ci napisal, prtajac O CZYM TY PISZESZ ?
    Wiec pisz po ludzku o co Ci chodzi ?
  • Re: BTK TFE Autor: ~BizOn [88.156.134.*]
    tez nie wiem o co mu chodziło w obecnej sytuacji:
    link 
  • Re: BTK TFE Autor: ~benus [89.228.234.*]
    To nie korekta tylko zmiana trendu....Zysk spolki w tym roku taki jak obecna kapitalizacja. Czyli powinnismy byc duzo wyzej. A gra moze juz idzie o kolejny kontrakt...Moim zdaniem godna wycena powinna byc w granicach 0.60gr. Czyli ok 16 000 000zl.
  • Re: BTK TFE Autor: ~Kwaśny [5.174.208.*]
    https://invst.ly/okzh2 - c, W1. Po dwuletnim trendzie spadkowym, który utworzył wyraźną strukturę pięciofalową rzędu primary, kurs papieru rozpoczął korektę wzrostową tego samego rzędu. Dla notowań nie ma znaczenia kto ile jest na giełdzie. Na wykresie zasięgi wynikające z siatki fibo. Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [95.40.185.*]
    No to dzisiaj 20 gr zamykamy
  • Re: BTK TFE Autor: ~Kwaśny [5.60.12.*]
    https://invst.ly/oobut - c, W1. Niby wszystko ok, niby papier dał "zarobić" 200% od minimum z lipca, ale brak podłączenia silniejszego kapitału powoduje małą atrakcyjność tego rynku. Przynajmniej na razie. Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~Jas [37.47.160.*]
    Skoro "tradycyjnie zobaczymy", po co to pisać po każdym wpisie?
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [5.174.100.*]
    Spokojnie czekam sobie na 1 zł i się doczekam
  • Re: BTK TFE Autor: ~Kwaśny [31.2.66.*]
    https://invst.ly/oreg5 - c, W1. Ot i wszystko na ten temat. Zawieszam monitoring tego papieru. Na dzień dzisiejszy volumen uniemożliwia zajęcie rozsądnej pozycji. Czy to się kiedyś zmieni? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [5.60.124.*]
    Ten rok ma być dobry cena też ruszy w górę
  • Re: BTK TFE Autor: ~Obserwator [5.60.124.*]
    Pisałem miesiąc temu tu będzie jak na Mobi media czyli 1 zł może nie w tym roku ale styczeń na pewno
[x]
BIZTECH 0,52% 0,19 2025-11-14 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.