• DOM Develompent z 55 mln zł zyski netto w III kwartale 2019 roku Autor: kwfx [37.8.246.*]
    Jak podała spółka w raporcie, Dom Development odnotował 55,02 mln zł skonsolidowanego zysku netto przypisanego akcjonariuszom jednostki dominującej w III kw. 2019 r. wobec 21,9 mln zł zysku rok wcześniej. We wtorek akcje DOM rosną ponad 3%. 

Dom Development w górę po wynikach kwartalnych
    Dom Development jest jednym z największych deweloperów mieszkaniowych w Polsce (notowany od 2006 roku na GPW). Patrząc na inne dane z raportu spółki:
    • zysk operacyjny wyniósł 68,74 mln zł wobec 28,13 mln zł zysku rok wcześniej.
    Skonsolidowane przychody ze sprzedaży sięgnęły 387,65 mln zł w III kw. 2019 r. wobec 265,79 mln zł rok wcześniej. W I-III kw. 2019 r. spółka miała 170,34 mln zł skonsolidowanego zysku netto przypisanego akcjonariuszom jednostki dominującej w porównaniu z...

link 
  • Re: DOM Develompent z 55 mln zł zyski netto w III kwartale 2019 roku Autor: ~majkel [79.191.103.*]
    Byłem zachęcony pozytywnymi opiniami o deweloperze.
    Po prawie dwóch latach co mogę stwierdzić z doświadczenia:
    - niezgodność opisu technicznego z wykonaniem 
    ( na osiedlu miały być domofony, były dopiero po interwencji, )
    - zacieki na wszystkich balkonach 
    - system bezrynnowy który nie działa i zalewa balkony
    - zalana hala garażowa przy każdym deszczu powyżej 20 minut
    - brak odwodnienia w ogródkach- woda stoi i robią się czopy
    - spadające z balkonów szklane barierki które od pół roku miało DD wymienić
    - przy odbiorze mieszkania przez 6 h z Rodexem i DD próbowałem dowieść swoich racji na podstawie prawa budowlanego
    - przedłużony  o 6 miesięcy akt notarialny ostateczny bo DD na sąsiedniej działce planowało budowę kolejnego etapu i bali się zaskarżernia
    - Administracja Malgrando która współpracuje od lat z deweloperem i im służy zamiast zajmować się ważnymi sprawami.

Marketing, biuro, handlowcy, cukierki, ciasteczka w biurach to wspaniała obietnica cudownego mieszkania.
    Niestety nie mogę podzielić po tych 2 latach zachwytu jaki miałem, gdy wychodziłem z biura.
  • Re: DOM Develompent z 55 mln zł zyski netto w III kwartale 2019 roku Autor: ~Rola [95.49.35.*]
    Z jakiego biura, jakiego budynku to dotyczy? Podaj adresy manipulatorze.
  • Re: DOM Develompent z 55 mln zł zyski netto w III kwartale 2019 roku Autor: ~Marcin [178.42.196.*]
    Chyba o wszystkich developerzy opinie są takie z tego co czytam. Taki mamy klimat
[x]
DOMDEV 1,85% 248,00 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.