• Niebawem wyniki Autor: piter18pl [5.173.169.*]
    W piątek wyniki za 3 kwartał . Zapewne przychody i zysk ze sprzedaży będą rekordowe ale zobaczymy jak będzie z zyskiem netto. Wszystko przeznaczają na rozwój i mocno w górę idzie zatrudnienie. W raporcie za 2 kwartał podawali 42 pracowników natomiast info na facebooku z 10 października podaje że pracuje już tam 50 osób :):) Tak nie zachowuje się zwijająca się firma :) Pozdrawiam akcjonariuszy :)
  • Re: Niebawem wyniki Autor: lawyer_mz [37.248.155.*]
    Melduję się na pokładzie ze skromnym pakietem po 4,5 kupionym dziś. Płynność zerowa na papierze ale myślę, że to się zmieni wraz z rozwojem spółki.Podoba mi się obrany kierunek na Skandynawię i mam nadzieję, że pójdą drogą PGSSoft. Kapitalizacja tylko 6 mln więc jest gdzie rosnąć, ja posiedzę do minimum 60 mln.
    Pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: Niebawem wyniki Autor: ~Ololo [87.239.93.*]
    I jak nastroje po wynikach?
  • Re: Niebawem wyniki Autor: ~programista [78.83.74.*]
    Spółka powoli, ale się rozwija. Będę obserwował, jeszcze zbyt mała płynność żeby wchodzić, lepiej gdzie indziej poobracać kasą :)
  • Re: Niebawem wyniki Autor: piter18pl [5.173.168.*]
    W kasie też nieźle bo maja 1,5 mln zł przy kapitalizacji 5,5 mln :) powoli do przodu :)
  • Re: Niebawem wyniki Autor: ~basta72 [37.248.157.*]
    wyniki super , skąd ten spadek ?
  • Re: Niebawem wyniki Autor: lawyer_mz [5.172.232.*]
    Dnia 2019-11-08 o godz. 16:24 ~basta72 napisał(a):
    > wyniki super , skąd ten spadek ?
    -----------------------------
    Zgadzam się wyniki bardzo ok, przepływy operacyjne pozytywne i sporo gotówki w kasie, jedynie przydałoby się aby dynamika przychodów wzrosła i będzie bajka. Ja dziś skorzystałem z okazji i powiększyłem pakiet jak dawali po 4 złote.

• Re: Niebawem wyniki Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Witam.
    Od piątku jestem skromnym posiadaczem paru akcji.
    Moim zdaniem kupione po 4 zł na promocji
[x]
DOOK 0,00% 21,00 2023-01-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.