• Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~borewicz [37.30.17.*]
    zastanawiam się jaki jest faktyczny ff oraz ile walorów może być w rękach ulicy ???

• Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Moim zdaniem niedużo bo sternik robi sobie tutaj co chce :)
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~borewicz [37.30.17.*]
    300 000 tysięcy akcji to ff wg oficjalnych źródeł

czyli statystycznie 300 akcjonariuszy posiada po 1000 walorów ewentualnie 150 posiada po 2000 walorów itd

wiadomo iż jeden posiada 200 a kolejny 3000 tysiące

ciekawy jestem ile posiada ulica i ilu nas tak naprawdę jest.

Oby nie, okazało się ,że ulica to ja Ty, Duch, Japan, Wirus, i kilku innych ,których nie wymieniłem za co przepraszam
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2019-10-31 o godz. 11:17 ~borewicz napisał(a):
    > 300 000 tysięcy akcji to ff wg oficjalnych źródeł

>
    > Oby nie, okazało się ,że ulica to ja Ty, Duch, Japan, Wirus, i kilku innych ,których nie wymieniłem za co przepraszam

hahaha ..myślę ze tak źle nie jest ..:) :) no mnie z obecną ilością to nie należy brać pod uwagę chyba że zacznę odkupować ale na razie jakoś brak popytu wiec mi sie tez jakoś dzisiaj udziela brak checi ..więc nadal czekam czy na tym poziomie odbije czy niestety w okolicy tych 12 zł
    oficjalnie Stooq podaje :
    · Free Float: 14.73%

a jak jest rzeczywiście tego pewnie nikt nie wie :) :)
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~MIS [37.47.2.*]
    Witam
    Sam ze soba gra sternik ze skubaniem naszym. Pytanie czy po takim zjezdzie wogole kogos tu zacheci do zakupow jak bedzie chcial wyjsc. Ludzie widza dobre infa, raporty wmiare ok, perpsektywa zamiast pchac up pomalu to ciagle spycha .
    jak widać na załączonym obrazku 1000 szt powoduje całkowity zanik popytu więc AUTOR obracając zaledwie 10 tys szt ( a to suma w złotych wcale nie porażająca :) :) ) może tu cuda robić :) :) .. moim zdaniem trzeba czekać albo wywalić z obserwacji i zapomnieć o istnieniu tego gniota :) :)
    Dnia 2019-10-31 o godz. 12:58 ghost-man napisał(a):
    > jak widać na załączonym obrazku 1000 szt powoduje całkowity zanik popytu więc AUTOR obracając zaledwie 10 tys szt ( a to suma w złotych wcale nie porażająca :) :) ) może tu cuda robić :) :) .. moim zdaniem trzeba czekać albo wywalić z obserwacji i zapomnieć o istnieniu tego gniota :) :)

Witam
    Stawiajac bloki sam powoduje zniechecenie, a ci co wiedza ze tu zysk bedzie z obecnych poziomow to poprostu podbieraja i puszczaja na dluzej. Problemem moze byc napedzenie popytu kiedy to on sam zechce wywalic nawet te 10k akcji ;D
    Witam
    teraz te 11,13 bardziej prawdopodobnie w tym trybie nize ponad 20 xd

• Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~Mojżesz [89.231.91.*]
    Jak tam świeczki Duchu? Popytu dalej brak, blokady stoją, wolumen mały więc wariant z 10-12 PLN bardzo realny. Chyba tam ustawimy koszyki do pełna.
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~borewicz [188.147.96.*]
    znaczy się ma te akcje za gotówkę i nie mogą stanowić zabezpieczenia kredytowego - inaczej zabezpieczenie by pękło i Bank wystawił by interwencje
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~borewicz [188.147.96.*]
    Dnia 2019-10-31 o godz. 19:02 ~Mojżesz napisał(a):
    > Jak tam świeczki Duchu? Popytu dalej brak, blokady stoją, wolumen mały więc wariant z 10-12 PLN bardzo realny. Chyba tam ustawimy koszyki do pełna.

coraz częściej wśród "normalnych" użytkowników forum zaczynają pojawiać się prognozy dotyczące kursu tbulla na poziomie 11-13 pln.

Czyżby pojawiający się systematycznie na forum gawedev miał jednak rację pisząc z uporem maniaka od maja 2019 iż
    " tu będzie 12 - sprzedawajcie ratujcie kapitał!!!"
    ciekawy jestem czy farciarz czy rzeczywiście coś wiedział ???

świczka tygodniowa tak jak przewidywałem prawie równa szpulka .. tyle ze przewidywałem białą, a jest brzydka czarna ..:

link

nadal liczę - łudzę się :) :) że tu będzie dołek... technicznie to 15,60 na tygodniowym nie zostało złamane wiec szansa nadal jest do tego drugi tydzień kończą prawie na tym samym poziomie wiec wsparcie walor widzi jak to ANALYTYCY mówią :) :) :)
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ~Ser [188.146.103.*]
    Nie farciarz tylko emisja po dychu 10 złotych , coś jest nie tak
    Dnia 2019-10-31 o godz. 20:21 ~Ser napisał(a):
    > Nie farciarz tylko emisja po dychu 10 złotych , coś jest nie tak

jeśli oficjalnie cos takiego by potwierdzili to :

1. tracą po raz kolejny wiarygodność (która i tak jest minimalna) wiec akcje mogliby se wsadzić w d..... na długi czas i ten kto by to obejmował również :) :) :) ulica by tego nie tknęła już .. Pan Inwestor mógłby grać tylko miedzy swoimi kątami
    2. kurs leci nie na 12 zł a na ostatnie aktualne wsparcie czyli 7,00 - 6,50 .. i to raczej wodospadem

tak więc to byłby strzał we własną stopę lub dosadniej gwóźdź do trumny

Myślę że tu za małe jeszcze są obroty żeby to był dołek. 10-12 wydaje się bardziej realne na ten moment. Mam jeszcze 50 % kapitału do zainwestowania i zastanawiam się kiedy wejść do końca. Nasz ynwestor chyba się jeszcze nie wypstrykal dlatego pewnie jeszcze poleci.
    coś co dla wielu jest oczywiste i widoczne najczęściej się nie sprawdza ... to "gruba dynia" ma zarabiać na ulicy a nie ulica na nim :) :)
    liczę że to jest właśnie dołek.. przyszły tydzień będzie kluczowy .. ale to jest moja wizja :) :) każdy powinien mieć własną
    aż zerknąłem od kiedy zacząłem krakać o spadkach ... : koniec marca początek kwietnia

Niech rośnie dalej Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2019-03-28 17:27
    no niestety ja odpadłem dziś.. cierpliwość się skończyła ..za duże ilości na sprzedaż przy takim obrocie powinniśmy być już na 38 spokojnie zbyt mocnym oporem jednak sie okazało to 34 - 35 takie jest moje zdanie... plus dodatkowo ten batonik 4 koła okazał sie realnie na sprzedaż a nie jako straszak .. średnia volumenu dziennego od 06.03 do 26.03 wynosiła lekko ponad 1000 szt . .. średnia wolumenu z 2 ostatnich dni to 12,500 szt .. a kurs "poszybował" w tym czasie ze średniego 32 do maksymalnego 35 ..nijak mi to nie pasuje jakoś ..może zbyt ostrożny jestem ale niestety zaśmierdziało mi to troszkę upychaniem akcji .. oczywiście mogę sie mylić i dlatego życzę tym co pozostali fruuuuu do ilu sobie wymarzą ..:) :) powodzenia .. będę zerkał bacznie co dalej będzie ..

kurs od tych 35 jeszcze poszedł w gore do 37,90 i od tego czasu juz niestety kierunek dół z niewielkimi odbiciami
    No i miałeś rację, jak często zresztą:). Teraz wygląda że jeszcze nie zdążył wszystkiego upchnąć od wtedy i dalej sypie. Dziwi mnie to że robi to tak głupio bo przecież mógł to zrobić co najmniej na tamtych poziomach. No,ale z grubasem się nie dyskutuje. Trzeba czekać na ostateczny dołek.
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2019-10-31 o godz. 21:19 ~Mojżesz napisał(a):
    Teraz wygląda że jeszcze nie zdążył wszystkiego upchnąć od wtedy i dalej sypie. Dziwi mnie to że robi to tak głupio bo przecież mógł to zrobić co najmniej na tamtych poziomach. No,ale z grubasem się nie dyskutuje. Trzeba czekać na ostateczny dołek.

bardziej obstawiam to o czym pisze od dłuższego czasu - przewala miedzy własnymi kontami w celu ...:

link

skoro nie da się drogo sprzedać to trzeba przynajmniej coś oszczędzić :) :) przy okazji wyczesując ulice z akcji

Możesz wkleić ten link oddzielnie bo nie mogę go skopiować:)
  • Re: Pytanie na śniadaniie ??? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    kliknij na niego i się otworzy ..:)
    Witam
    Kierunki cos sternikowi sie pomylily :D ma byc 11-12 zl
[x]
TBULL 4,69% 4,46 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.