Co to ma wspólnego z Blockchainlab? Spróbuję zasugerować. Zawarli umowę z Digimax na oferowanie akcji dla firm powiązanych z Digimax. Firma ta opracuje strategię oraz "Investment Screening Memorandum". Sugeruje to, że papiery będą oferowane w systemie Security Token Offering, gdyż w umowie jest wzmianka o zabezpieczeniu interesów inwestorów ( wskazuje to na STO) Jeśli taka inwestycja nastąpi, to da to wiarygodność przedsięwzięciu.
Wspaniale,ale szukam i szukam i nic nie widzę,nawet wzmianki o Blockchainlab w planowanej ofercie czy Digimax czy gdzieś tam, Mozliwe że zle szukam a możliwe że to jest w hipotetycznych 10 letnich planach.Moze to jest ofertą tylko dla tokenowcow oglaszana? Może ten Digimax ma 10 spółek z którymi współpracuje i oferty robi?, Dlatego info jest niepotrzebne? Ze średniowiecza pewnie jestem i w polskim dm mam zwykle polskie konto,ale nie wyobrażam sobie by dla chcących kasę wydac ograniczenia w informacjach były. Mam nadzieję że jestem jak Warszawska NC i nie nadążam ...
Nie wiem czego Baja szukasz, ale to co szukasz nie istnieje. Akcje są oferowane pojedynczym prywatnym podmiotom. Oferta serii H obejmuje 4 000 000 akcji. Dotychczas objęto 1 713 085 akcji. Czas na objęcie akcji został określony prze walne na 31 grudnia 2019. Negocjacje trwają i dlatego walne przedłużono do 30 grudnia. Jeśli negocjacje nie zakończą się, to walne 30 grudnia może wydłużyć czas oferty. Nie wiadomo, czy kieruje tym Digimax. Chyba tak.
Aaaa , ja to jednak parapet jestem.
Dzięki. No to 42 proc. Poszło.Jesli tak jest to od paź.ka całkiem nieźle,
No tak, Indonezja i takie to teraz świąt nie mają, więc może i w biznesie są. Ciekawe.
Co złe pytanie? Czy karpia kupujesz? W banku się płaci, w biurze maklerskim się płaci. Za polecenie Ukraińca na budowie się płaci a za inwestora się nie płaci? Myślę że wiesz co i jak i coś może powiesz
W internecie można zobaczyć reklamę zegarka marki Omega za 181600 PLN.(Nie wiem czemu ciągle mi się wyswietla) Zegarek jest paskudny ale wysadzany diamentami ( maciupcimi -diamentami),ma skórzany pasek. I to marka - tak piszą- którą reklamował James Bond. Gacie mokre
...
Czy ktoś myśli że ten zegarek jest tyle wart? Zobaczę czy się sprzeda.
Ja myślę, że już lepiej wydać tę kasę na szansę ( jakąś) otrzymania emocji,albo zabicia czasu, niż na coś co przypomina o tym że pieniądze już niedługo do niczego nam nie będą potrzebne