• Ciekawe co planuje Zbigniew. Autor: ~rg [37.248.211.*]
    Bo to nie jest mała rybka tylko duży inwestor. Tak czy siak coś się tu jeszcze wydarzy. Powiedzcie mi inwestorzy jest tutaj szansa na małą zagrywkę do końca roku bo raczej spółki samej sobie nie zostawią.
  • Re: Ciekawe co planuje Zbigniew. Autor: ~Płotka [5.173.112.*]
    Równie dobrze mogą trzymać to długoterminowo i się spółka zacznie podnosić za 5 lat, a do tego czasu zamrożone pieniądze. Kto ma wiedzieć, co tam grube ryby planują.
  • Re: Ciekawe co planuje Zbigniew. Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.46.*]
    Tu wszystko moze sie wydazyc...tak likwidacja spolki jak i odsprzedaz papierow przez duzych i wejscie kogos duzego...na rynku slychac glosy ze czeka nas potezna kilkuletnia hossa krorej na naszym rynku nie bylo od 12 lat...moze jakis duzy fundusz zainteresuje sie Altusem i wejdzie w rynek by zbierac smietanke przez kilka lat...
  • Po prostu wszedł w g.... Autor: ~Mike [5.172.255.*]
    i nie wie jak z tego wybrnąć, co jakiś czas każdemu się to zdarza.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~rg [5.174.142.*]
    Wybranie, wybranie tylko trzeba wyczuć ten moment. Na razie trzeba spokojnie czekać bo obroty są mizerniutkie ale i o wzrost w takim przypadku bardzo łatwo więc jest ok.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~aa [31.11.129.*]
    Grube ryby ha ha ha.
    Bandy polityczno ganksterskie nazywa się dziś grubymi rybami.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~aa [31.11.129.*]
    2 lata i minus 93 %-to się nazywa zarobek bu ha ha ha
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~dex [89.64.36.*]
    Szybciej QRS ma szanse na zarobek dla inwestorów niz Altus/Rockbrige - Osiecki szybko do biznesu nie wroci, natomiast na RockBrige TFI nie zbuduja szybko kapitału bez Osieckiego.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~obiektywna_prawda [173.212.205.*]
    Altus, Ouercus....

Jeden wyceniony na 120 mln zł, drugi na 65mln zł a PEM tylko na 35 mln zł a wszystkie trzy zarządzają podobną ilością kasy. To za 2-3 lata zobaczymy na czym najwięcej można było zarobić...

• Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~jkz38 [195.35.80.*]
    Spółka na lata, z nastawieniem że albo się uda i będzie odbicie za jakiś czas albo nic się nie zmieni i będzie groszówką. Zastanawia mnie jedna rzecz - czy po wypuszczeniu w końcu kiedyś PO z aresztu i brakiem roszczeń "poGetBackowych" ta spółka jest w stanie się odbudować i działać na rynku.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~obiektywna_prawda [173.212.205.*]
    Takie same szanse masz w kasynie...
    Albo się uda albo nie...
    Po co? Są podobne spółki bez kłopotów przecenione w panice przez rynek. No chyba że ktoś lubi grać w czarne/czerwone.
  • Po prostu wszedł w g.... Autor: ~rg [37.7.178.*]
    Wiadomo że posiadając tak duży pakiet nie jest w stanie wyskoczyć przy jednej podbitce tylko musi czekać na zmianę w postrzeganiu spółki i jakieś ciekawe niusy dotyczące jej przyszłości. Co innego drobny gracz posiadający mały pakiet którego podbitka o 20% czy 30% zupełnie satysfakcjonuje i może dać zupełnie przyzwoitą stopę zwrotu. Tutaj ostatnio tylko doły więc może i coś drgnie do góry bo takie spółki lubią falować. Zbychowi pozostaje tylko pilnować aby spółka przetrwała bo tylko tak uratuje kapitał.
  • Re: Po prostu wszedł w g.... Autor: ~mm [91.206.154.*]
    ja wyszedłem przy 2,15-oczywiście ze stratą..Kupiłem GEOTRANS ok.3 zł.....i już dziś jest 4,80zł
[x]
ALTUS 0,28% 3,59 2026-05-20 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.