W jaki sposób?Jak nie miałeś na uregulowanie płatności to sprzedali twoje akcje?Powinni Cię poinformować o tym .Jak nie możesz żądać wysokiego odszkodowania.Przyblirz temat?
Dnia 2019-10-28 o godz. 10:24 ~Ari napisał(a): > W jaki sposób?Jak nie miałeś na uregulowanie płatności to sprzedali twoje akcje?Powinni Cię poinformować o tym .Jak nie możesz żądać wysokiego odszkodowania.Przyblirz temat?
Logujesz się do banku a tam w ogóle nie ma zakładki konto maklerskie. Po prostu zniknęło. Na razie zero informacji z banku.
Dnia 2019-10-28 o godz. 10:30 ~brrr napisał(a): > Pewnie było tak: Puk PuK proszę uzupełnic depozyt do godz 16:30 dn 25.10. 2019. Nie uzupełnił w wyznaczonym czasie to mu sprzedali :-P
Puk, Puk to ty se zrób w łeb. Pracownik ING może? Umiesz czytać amebo?
to jest chba najgorzej działające konto maklerskie ciągle sie wiesza, cięzko sie zalogowac do konta ING, trzeba to robić przed 8-ma rano bo później problem nie wiem kto zarządza tym? awarie są średnio 2-3 w tygodniu - gó wno nie bank teraz znów to gó wno nie działa
Kolejna awaria dzisiaj od 9:15 w ing makler, zawsze wtedy kiedy moje akcje tracą co uniemożliwia sprzedaż . To już 2 raz w tym tygodniu. Czy ktoś myślał o pozwie zbiorowym przeciw ing makler? Proszę pisać.
Faktyko pracownicy ing to jedna wielka zlodziejska banda zapewniaja ze zadna spolka nie wyjdzie z newconnecta a wychodza ze getback jest solidno spolka a tu afera jak w ambergold ile maja poszkodowanych w roznych scaleniach przekretach maklerskich dzwonisz do takiego maklera a trzeba czekac godzine albo ci wogole nie odbierze a wiadomosci wymijajace lepiej tu nie kupoeac pakietow wiekszosciowych bo od razu w zarzadzie spolki za twoje akcje zasiada ktos w zarzadzie i zaniza spolke
Widzę dalej lecą sobie w kulki, w 2018 również byłem sporo stratny bo nie mogłem się zalogować w trakcie wodospadu co tylko pogłębiło moją stratę. Miałem tak 2 razy i wróciłem do konta w mbanku.