Re: POROZUMIENIE Autor: ~Gallileo [188.146.33.*] 2019-01-28 21:35 "Im mniej akcji w obrocie tym gorzej dla płynności" to dzisiaj miales przyklad czy to nie poprawilo plynnosci, rzadko ostatnio bywal taki obrot
Wiesz co jest najsmieszniejsze? Ze musiales czekać 9 miesiecy przebierajac nogami aby sie znowu móc przyczepic. Było wrzucić to w niedziele, wowczas mialbys pewnosc ze nikt nie splata Ci psikusa i obroty zostaną zerowe przez caly dzien.
"Ze musiales czekać 9 miesiecy przebierajac nogami aby sie znowu móc przyczepic. "
Kolejne zdanie Gallileo nie zawierające prawdziwych treści.
Czy taka budowa narracji jest spowodowana faktem, że nie podoba się Tobie to, że ktoś inny ma rację, a ta racje nie jest w zgodzie z Twoim wyobrażeniem? Dlaczego innych obwiniasz za własne porażki?
Posłuchaj... jakiś czas temu obraziłeś mnie (w mojej opinii zupełnie niesprawiedliwie), po czym wspólnie uznaliśmy że nie mamy już sobie nic do powiedzenia. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie strzępie klawiatury i tego się trzymam, nie prowokuje Cię, nie zaczepiam. Ani racja, ani jakiekolwiek obwinianie za jakieś porażki nie ma tu nic do rzeczy. Tak więc poszukaj sobie proszę innego dyskutanta i obiekt swojego zainteresowania.