• Gallileo gdzie są obroty? Autor: ~zaxy [31.182.169.*]
    Re: POROZUMIENIE Autor: ~Gallileo [188.146.33.*] 2019-01-28 21:35
    "Im mniej akcji w obrocie tym gorzej dla płynności" to dzisiaj miales przyklad czy to nie poprawilo plynnosci, rzadko ostatnio bywal taki obrot
  • Re: Gallileo gdzie są obroty? Autor: ~Laszka [193.59.130.*]
    Może coś się zacznie w końcu dziać na giełdzie.
  • Za przeproszeniem w d* Autor: ~Gallileo [37.30.34.*]
    Wiesz co jest najsmieszniejsze? Ze musiales czekać 9 miesiecy przebierajac nogami aby sie znowu móc przyczepic. Było wrzucić to w niedziele, wowczas mialbys pewnosc ze nikt nie splata Ci psikusa i obroty zostaną zerowe przez caly dzien.
  • Re: Za przeproszeniem w d* Autor: ~zaxy [31.182.169.*]
    "Ze musiales czekać 9 miesiecy przebierajac nogami aby sie znowu móc przyczepic. "

Kolejne zdanie Gallileo nie zawierające prawdziwych treści.

Czy taka budowa narracji jest spowodowana faktem, że nie podoba się Tobie to, że ktoś inny ma rację, a ta racje nie jest w zgodzie z Twoim wyobrażeniem?
    Dlaczego innych obwiniasz za własne porażki?

• Re: Za przeproszeniem w d* Autor: ~Gallileo [188.146.56.*]
    Posłuchaj... jakiś czas temu obraziłeś mnie (w mojej opinii zupełnie niesprawiedliwie), po czym wspólnie uznaliśmy że nie mamy już sobie nic do powiedzenia. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie strzępie klawiatury i tego się trzymam, nie prowokuje Cię, nie zaczepiam. Ani racja, ani jakiekolwiek obwinianie za jakieś porażki nie ma tu nic do rzeczy. Tak więc poszukaj sobie proszę innego dyskutanta i obiekt swojego zainteresowania.
  • Re: Za przeproszeniem w d* Autor: ~zaxy [31.182.169.*]
    Fakt, że czujesz się urażony nie jest równoznaczny z tym, że ktoś Ciebie obraża.

[x]
WIKANA 0,00% 8,00 2026-05-15 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.