Mam to samo, żaden z tępych banksterów przy zmianie systemu nie pomyślał, że przy nakładaniu jednego rachunku brokerskiego na drugi - dane priorytetowe systemu (adres, nr telefonu) pozostaną z rachunku starego konta BZ WBK - nawet jak ktoś z niego nie korzysta od x lat. Musze za_pierdalać 40 km przez tych systemowych jełopów do biura maklerskiego bo zmieniłem w międzyczasie nr telefonu.
Pytam się.....kto mi odda za stracony czas? Ile można dokładać do tych cholernych Banków?
Szanowny Panie, jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Jednak dane kontaktowe lub adresowe zawsze należy aktualizować w systemie, jeśli dojdzie do ich zmiany. W przypadku wystąpienia błędów i trudności z zalogowaniem po aktualizacji, zapraszam do kontaktu z infolinią. Pozdrawiam, Agata
Od zawsze są w tym banku jakieś problemy, dziwne że nasila się to w momencie okresu wypłat. Może nie mają pieniędzy i sztucznie robią problemy aby opóźniać wpływy. Santander splajtuje ! Boję się tak trzymać pieniędzy, dlatego zmieniam bank.