Tak same okazje na tej giełdzie. Najpierw Kania, teraz Onico. Nic tylko brać kredyt i kupować ile wlezie. Już się nikt na to nie nabierze. Będzie jakieś info pójdzie w górę. Nie to zawieszą całkowicie i tyle pieniędzy zobaczymy.
Za co mi płacą? Przecież albo sprzedaje ktoś niespełna rozumu bo cena niższej nie było. Więc jeśli ktoś kupił za 6 to sprzedaje za 3? No po co. Kupować też bym się bał teraz.
Jak dla mnie to przesypywanie z wora do wora, a nuż ktoś się przestraszy
Oczywiście najłatwiej na każdą krytykę opisać że komuś płacą albo ma kupione 10 akcji....
Sami tutaj multimilionerzy siedzą. Krzyczą że okazja do zakupu a obrót 12 tys złotych póki co. Porażka.
Możliwe, że to już wszyscy biedacy posprzedawali ze strachu bo pewnie mieli pełne gacie i już takich padalców tu nie będzie i kurs odrobi te straty a biedacy będą pazury obgryzać.
widzę,że kolega sfrustrowany ? za tydzień może być podobnie,choć oczywiście nie musi,ale Ci co dzisiaj kupują bo uznają,że to okazja,po taniości za tydzień mogą gonić przy złych "wiatrach" ze sp po jeszcze niższych cenach,kursie,tak to działa ,niestety.
można naprawdę wiele pisać ale przeginanie w jedna bądź druga strone jest bez sensu......nie wiem czego oczekujecie - ze bedie w tydzień 30zl? ktoś z Was wogole wie jaki będzie najważniejszy komunikat na tej spolce? Jeśli nie to lepiej sprzedajcie i dajcie sobie luz....te placze nie maja sensu. Tutaj do końca listopada wiele rzeczy się wyklaruje - a i wykres notowan nam tez wiele mowi….
Nigdy nie klaruja się szybko.....ostatnie przykłady elbudowa, Ursus, Kania, itd....to proces a nie pstryk i gotowe. Oniko niestety powoli wszystko traci albo jest zmuszone się tego pozbyć.....bardzo niewygodnym konkurentem było i teraz może już nie być....