• Wrzucać nikt nie chce? Autor: libra314 [188.146.233.*]
    Z lewej coraz wyżej i nikt nie wrzuca. A to niespodzianka.
  • Re: Wrzucać nikt nie chce? Autor: ~src [88.156.134.*]
    Oddać mogą Ci którzy potrzebują kesz. Ci którzy tu zbierali papierek i mają czas oddadzą na wyższych poziomach. Ja w sumie na nc kupuje spółki typowo pod long term choć nie jest łatwo znaleźć tu takie spółki. Branża plg jest rozwojowa więc spółka będzie się rozwijać. Jeśli nastąpi moment w którym przestanę w nią wierzyć to po prostu sprzedam ca mam. Pierwsza weryfikację mam zamiar przeprowadzić pod koniec 2020 gdy pewnie działania które mają miejsce teraz będą zakończone i pokażą czy przychody i zysk idą w górę. Wierzę, że tak będzie. Zysk na poziomie 1 mln jest do osiągnięcia w tym roku więc 10 mln kapitalizacji to moim zdaniem obecnie minimum kapitalizacji. 50gr powinno być. Czemu nie ma ? Nie jestem w stanie odpowiedzieć. Taka jest giełda. Takie t2p jest obecnie warte więcej mimo braku przychodów i stracie. Tylko long term oddziela ziarno od plew.
  • Re: Wrzucać nikt nie chce? Autor: libra314 [188.147.103.*]
    Dokładnie jest jak mówisz. Spółka już dawno nakreśliła plan działania i jak widać konsekwentnie go realizuje. Wejście na główny wyniesie spółkę na inne poziomy cenowe. Okazja do zapakowania się była. Teraz niech ktoś spróbuje kupić większą ilość bez podbicia kursu. I nie piszę tu o 20k czy 30k. Ten rok pokazał kierunek rozwoju. W przyszłym roku dzisiejsze poziomy kursu będą historią. Na tym właśnie polega long term. Tyle w tym temacie. Kto tego nie rozumie niech sprzeda akcje i idzie tam gdzie lepiej. Pzdr.
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.