No i wywołałem wilka z lasu :-)
https://finance.yahoo.com/news/international-multicenter-study-finds-milestone-181000177.htmlJest info (już było w czwartek ;-) i to chyba niezmienione ( nie przeczytałem dokładnie i nie porównałem).
W parę minut poszło dobrze ponad 100 k akcji - pewnie część osób kupowała po info, które potem wycofano, i sprzedaje jak poszło jeszcze raz :-)
A niektórzy na naszą bananową narzekają:-)
Kochani - to wszystko jest ważne, ale nie aż tak ważne jak to, co przed nami:
1. Publikacja raportu (najdalej w ciągu miesiąca) dla firm ubezpieczeniowych pod roboczym tytułem (moim ;-)): "Jak szpital wprowadzi Compuflo, tu ubezpieczycielu możesz dac mu zniżkę. Nie stracisz, bo nasze Compuflo jest bezbłędne i dzięki niemu te wszystkie superkosztowne odszkodowania z tytułu błędów lekarzy po prostu się nie będą zdarzać."
2. Komunikaty o oficjalnym rozpoczęciu pracy Compuflo w amerykańskich szpitalach. Przypomnę: na razie jest tylko jeden szpital na świecie - we Włoszech- który na co dzień używa od lutego Compuflo do wszystkich zabiegów znieczulenia zewnątrzoponowego przy porodach. Trwają testy w kolejnych szpitalach włoskich i - amerykańskich.
Pamiętajmy o jednym - nasza spółka to spółka AMERYKAŃSKA, jak jej spółka matka - Milestone Scientific. To, że jestesmy notowani na NewConnect to szczęśliwe (dla nas) zdarzenie, ale pamiętajmy- mamy siedzibę w Livingstone, nie w Warszawie czy Poznaniu albo Łodzi. My mieścimy się w
Livingstone, stan New Jersey, Stany Zjednoczone. Tak jak nasza spółka matka - Milestone Scientific. - która zresztą - jak przekonują sami prezesi - stawia tylko na nas - na nasze Compuflo epidural i kolejne urządzenia.
Następnym w kolejce do FDA jest Compuflo Intra Articular. Jak twierdzi prezes Osser- z rynkiem 7 RAZY WIĘKSZYM NIŻ Compuflo epidural :-)