Czy możliwe jest wyegzekwowanie od uczestników forum Bankier Pl przestrzegania regulaminu forum ??? Szczególnie w zakresie ''podszywania się pod cudze nicki'' i umieszczania wulgarnych treści Pkt III. 1 IV.2 a b 5,6. i 7 a
Możesz pisać do KNF ale co ci to da ? Satysfakcję ? Natomiast wulgarne chamstwo i prostactwo w przestrzeni publicznej jest niedopuszczalne ! i niczemu nie służy
Dnia 2019-10-21 o godz. 13:14 westors napisał(a): > Czy nie lepiej byłoby zablokować oszustowi piszącemu pod skradzionym nickiem (westors) wulgarnych postów zamiast bezustannie je kasować ?
A nie lepiej jak ci się nie podoba to forum to czas spadać stąd na np. forum parkietu? Tam możesz do woli wciskać kity o miliardach dolarów dla perełki które są w drodze. Tylko otwierający konto w Jakarcie musi do niej dotrzeć. A płynie już ponad rok. Może jest gdzieś obok Malezji?
Dnia 2019-10-21 o godz. 13:51 westors napisał(a): > Jak na razie to ty ''wciskasz kity'' pisząc pod wieloma nickami nie mając do tego żadnych podstaw. > I zapewne też akcji spółki
Skoro bankier to umożlwia pisanie bez logowania to czemu tak nie robić? Napisz coś konstruktywnego. Czemu uważasz że ktoś wyłoży pieniądze na technologię która produkcyjnie nigdy nie zadziałała?
Czy wulgarny bełkot to ''coś konstruktywnego''? to chyba żart. Wg mnie technologia jest ''przełomowa'' i ma ogromne szanse ale musi się przebić,a to niestety musi potrwać
Dnia 2019-10-21 o godz. 14:32 westors napisał(a): > Czy wulgarny bełkot to ''coś konstruktywnego''? to chyba żart. > Wg mnie technologia jest ''przełomowa'' i ma ogromne szanse ale musi się przebić,a to niestety musi potrwać
Ja nie jestem wulgarny. Stwierdzam fakt. To nie działa. Jak zadziała to może ktoś da kasę. Póki co płonne marzenia. A niebawem trzeba będzie wykupywać kolejne serie obligacji, poza tym są opcje na odkup akcji bodajże po 1,20. A wyemitowali ich miliony.
Dnia 2019-10-21 o godz. 14:46 ~Taaa napisał(a): > Dnia 2019-10-21 o godz. 14:32 westors napisał(a): > > Czy wulgarny bełkot to ''coś konstruktywnego''? to chyba żart. > > Wg mnie technologia jest ''przełomowa'' i ma ogromne szanse ale musi się przebić,a to niestety musi potrwać > > Ja nie jestem wulgarny. Stwierdzam fakt. To nie działa. Jak zadziała to może ktoś da kasę. Póki co płonne marzenia. A niebawem trzeba będzie wykupywać kolejne serie obligacji, poza tym są opcje na odkup akcji bodajże po 1,20. A wyemitowali ich miliony.
Poza tym o Kanadzie cicho jak makiem zasiał a w tej spółce zawsze cisza po jakiś listach intencyjnych oznaczała jedno - nic z tego nie wychodziło poza wstępne rozmowy. O tej Indonezji nawet nie wspominam bo to śmiech na sali.
Jest grupa która sieje wulgarny hejt. Może ma w tym jakiś cel,jak sądzisz ? Z tego co wiem to technologia działa, na razie na potrzeby prezentacji. Rozmowy zawsze rozpoczynają się od ''wstępnych''i po negocjacjach kończą się prędzej czy póżniej podpisaniem umowy i wdrożeniem
Dnia 2019-10-21 o godz. 15:02 westors napisał(a): > Jest grupa która sieje wulgarny hejt. Może ma w tym jakiś cel,jak sądzisz ? > Z tego co wiem to technologia działa, na razie na potrzeby prezentacji. > Rozmowy zawsze rozpoczynają się od ''wstępnych''i po negocjacjach kończą się prędzej czy póżniej podpisaniem umowy i wdrożeniem
Bo pewnie wtopili na perełce. To proste. I w tym właśnie problem - technologia działa na poziomie prezentacji. Czyli zbudowany za dziesiątki milionów OZE Sędziszów robi to co eksperymentalny reaktor - prezentuje zamiast udowodnić że to działa i się opłaca. Dlatego nikt nie podpisze umowy i nie wyłoży kasy na coś co jedynie prezentuje zamiast produkować.
Dnia 2019-10-21 o godz. 15:47 westors napisał(a): > ''nikt nie podpisze umowy i nie wyłoży kasy'' masz taką wiedzę? to bezpodstawne.stwierdzenie > a przecież pisałeś o ''czymś konstruktywnym'' (:
Chłopie zamiast bujać w obłokach poczytaj jak wygląda proces podpisywania takiej umowy. Szzególnie na nową i nigdzie nie wdrożoną technologię. Referencyjna praca instalacji coś ci mówi? Ale nie 3 dni ale 3 miesiące pracą ciąglą. Czy ten złom pracował chociaż tydzień bez awarii? Czy produkował biowęgiel w zakładanych ilościach? Po przychodach widać że była to jakaś prowizorka a nie referencyjna praca. Nikt na to nie da pieniędzy bo NIE DZIAŁA. Wyłożyłbyś swoją kasę gdybyś ją miał?
Dnia 2019-10-21 o godz. 16:32 westors napisał(a): > to tak co do meritum ? > trzymaj nerwy na wodzy > albo pisz pod innym nickiem bo pod tym podobno ''nie jesteś wulgarny'' > (:(:(:
Chłopie mniej paranoi. Zastanów się lepiej czemu perełusia spada jak lada dzień ma być przelew na 30 mln dolców od firmy w baraku w indonezyjskich slumsach.
Żebyś ty jeszcze wiedział co to paranoja ''perełusia'' jakoś to znam spod kilku nicków ale przynajmniej pod tym jesteś grzeczny i nie wulgarny tak trzymaj
Dnia 2019-10-21 o godz. 17:10 westors napisał(a): > Żebyś ty jeszcze wiedział co to paranoja > ''perełusia'' jakoś to znam spod kilku nicków > ale przynajmniej pod tym jesteś grzeczny i nie wulgarny > tak trzymaj
Ty panie śledczy forum lepiej zajmij się śledztwem co teraz komornik zlicytuje. Słyszałem że Urząd Skarbowy w Jędrzejowie traci cierpliwość.