w niemczech w OFICJALNYM programie nie bylych inzynierow z siemensa co se sami bron ZROBILI bo wspolpracoweali przy niej :) jest 2111 osob objetych pernamentna kontrola i SCANOWANIEM lba ... czyli glowy to do tych co wierza w science fiction. 2111 w niemczech jest w programie w polsce tak troszke mniej ... wlasne rzady handluja ludzmi pod EKSPERYMENTY!!!!
mind wars bierze sie kogos NIESWIADOMEGO z 1 kraju i drugiego i SCANUJAC lby graja .... ten PIONEK co wygra to przegrany kraj(jego RZAD ) w PRAWDZIWEJ nie wirtualnej (MATRIX) wojnie musi sam sie zatopic ... taka zabawa jest ...
idacy na smierc pozdraVVVIa was .... :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
a tak na koniec dilerzy niemieckich aut PODPISUJA VOLKSLISTE ... pan WroBBBlewski podpisal i WSZEDL a potem chcial se robic co mu sie podoba... no i BENZ BENZ BENZ
a jak w Oplu do Benza poszedl to brzydko go traktofali ... a juz wtedy go ze WZIELI pod OPIEKE ... to ze w dresie chodzil nie znaczy ze mozna bylo go targetowac w Polsce. inni tez byli w glowie a teraz jest ich wiecej ... BLOKACZE KURSU ... powodzenia ... :]]]]]]]]]]]]]]]] szczegolen do TMOBAJL z warszawy .... zobaczymy czy wam sie uda teraz ...
a pozniej jak wiedzial ze pod jego dyktando to nawet mu sie podobalo ... ale jak syf wlazl na nniego i go zostawiono to ... MNIE SIE NIE ZDRADZA. pozdrowienia dla polskiego i niemieckiego serwisu - nie byliscie sami tu w niemczech sa 2 serwisy (1 jest MOJ ). no a pozostali tez mnie ukochali ... KATHARSIS.
to taki poker na KONIEC tej BRONI --- jak myslicie BLEFUJE :):):)
szczegolne podziekowania do indii, chin i rosji ... w polowie do USA ...
PS. gra sie nie konczy - tylko ze gracie przeciw UFO (i to nie zart ja sie ODSUWAM i bede z tego co mi cichy szept mowi BAWiL na MAXA ) a wy poinformujecie ludzi o broni bo zaczynaja WAM nie wierzyc przez PATENTY bo skoro sa patenty to ...