Mamy nowych konkretnych akcjonariuszy i umowę z Cyber Group Studios z niebylejakimi powiązaniami m.in. z Disney Corporation, Warner Media (dawniej Turner), Discovery Networks i innych.
i pytania jakie się nasuwają: -po ile sobie druknęli ? -jakie podadzą prognoza przychodów.
Każdy chyba sobie zdaje sprawę co można zrobić z kursem przy ff 0,5 mln akcji nawet bez dobrych informacji, już nie wspomnę co może się dziać przy dobrych niusach :)
na dzien dzisiejszy mamy plusy duzo plusow i jeden minus zaczne optymistyczne mamy 3 super zespoly 1. Kooky Dot Team 2. Mika & Niko Team 3. Dwaj panowie z Game Oliver mamy gry w portfolio Under the dead sky Proffessor Oliver Oliver Words mamy super umowu z Cyber Group Studio i jeszcze umowu z 17.04,2019 na 3 gry cudownie to wyglada i Q-wa jeden minus a mianowicie - nie mamy pieniedzy szukamy 5 zielonych melonow people czy ktos tu wieze w cuda ja watpie ze znajdziemy
To ja się przyznam, że jestem większym optymistą i w pozyskanie tych 5 mln USD wierzę :-) Myslę,że nazwiska osób obejmujących ostatnią emisję - w tym Andrzeja Klesyka, byłego wieloletniego szefa PZU - pojawiły sie po to właśnie, żeby pomóc w pozyskaniu tych 5 mln zielonych.
Zastanawiam się, czy teraz pojawią się komunikaty typu: "Zgodnie z wcześniej przekazaną informacją, zespoły podjęły od 1 listopada prace nad produkcją gier" :-) Byłoby to dość zabawne, ale mnie osobiście- nie będzie przeszkadzać. :-)
ale jak znajdą inwestora to odcięcie od akcji w pół godziny widły przez dwa tygodnie i przed gwiazdką 10,- a jak nie znajdą to stoimy w miejscu przez kolejny rok... to jest NC