• 15 październk Autor: ~krs [212.96.54.*]
    bardzo jestem ciekaw czym nas jutro oczarują , raport miesięczny
  • Re: 15 październk Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Co tam czarować, pobrań co najmniej 6-7 mln, raczej żadnych niespodzianek z retencją czy konwersją nie będzie, TS2 słabo ale to było już wiadomo 2 tygodnie temu. Jak mają czarować to chyba bardziej na czacie inwestorskim 17 października :)
  • Re: 15 październk Autor: ~MIS [37.47.10.*]
    Witam
    Bez roznicy bo cel jest zbijanie
  • Re: 15 październk Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    od początku roku były bez reakcji ..jakoś trudno mi uwierzyć aby na jutrzejszy była jakakolwiek reakcja nic na to nie wskazuje .. obowiązujący trend - trzymanie kursu przed jakimkolwiek wzrostem ..
  • Re: 15 październk Autor: ~Abhorsen666 [88.156.130.*]
    Ja po dzisiejszym dniu wyłączyłem obserwowanie kursu , akcje zakopałem i nie oddam.... Dla mnie to jest chore ale ja nie mam tutaj nic do gadania
  • Re: 15 październk Autor: ~borewicz [37.30.54.*]
    chyba ,że wezwanie ???

ale kto? po co ??? nie wiem....
  • Re: 15 październk Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    tylko czapeczki mogą zrobić wezwanie bez nich nie ma szans nikt ..tylko w jakim celu ..?? jedyny sensowny to zdjęcie spółki z giełdy w celu jej sprzedania... tu można se snuć tylko domysły bo prawdę zna tylko AUTOR tego "duszenie" kursu
  • Re: 15 październk Autor: ~borewicz [37.30.48.*]
    czapeczki mają powód .....
    rynek ma znacznie wyższy kurs zakupu niż czapeczki którzy rynkowi sprzedawali akcje ....

przestańcie z tymi wezwaniami, TIG im na to nie pozwoli bo sam by wyszedł przy obecnej cenie prawie ponad 60% w plecy.
  • Re: 15 październk Autor: ~borewicz [188.146.155.*]
    a może to TiG rozgrywa pod wezwanie, Oni działają pod zlecenie . A swoje zarobili "tańcząc jak to Duch napisał z prawa do lewa"

Gdyby TIG miał plan na wyjście bylibyśmy tutaj świadkami jak na TheDust
    Pod warunkiem że chciałby wychodzić akurat teraz, tego nie wiemy i możemy się tylko domyślać.
    ja wiem tylko ,że wycena jest mega abstrakcyjna dla spółki ,która zarabia i nie posiada zadłużenia.... ale rynek wie lepiej skoro wartość akcji jest jaka jest - ale trudno , wezmę Tbulla ze sobą do grobu lub żonie w spadku zostawię
  • Re: 15 październk Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Co zarabia? Wg raportu półrocznego jest 160K na + ale poczekajmy na raport roczny, bo w zeszłym roku zapowiadało się to o niebo lepiej, a wyszła strata.
    I nie wspomnę już o 20.000.000 PLN zysku, a te kręciołki czat inwestorski organizują :):):)
    wyszła strata bo zrobili odpis !!!
    dodatkowo w raporcie nie wspominają o dofinansowaniu 4,5 mln, nadwyżki w Urzędzie Skarbowym oraz papierowego zysku na The Dust...

a wisienką na torcie są satelity

czy bankrut wysyła satelity w kosmos ??????????????
    Jest wzmianka o podatku, tym że chcą go poodliczać w przyszłości i ze ich doradca finansowy uważa że im się ten podatek należy, tylko nie w raporcie tylko w którymś tam załączniku z ESPI razem z raportem.
  • Re: 15 październk Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Dla jasności jestem posiadaczem akcji Tbulla, którego kurs zachowuje się jakby spółka w rzeczy samej była bankrutem, przy czym zarządzający od przeszło 3 lat robią tu wszystkich w wuja.
  • Re: 15 październk Autor: ~MIS [5.184.36.*]
    Witam
    Jesli wyprowadza na prosta spolke z duzym zyskiem to ja zdejma z gpw, wowczas jednak bedzie rajd pod wyjscie. Poki co obrotowym trupem jest. Emisja akcji na the dust bedzie wiec tez zapewne sypna i przejma tam akcji troche. To kasy trzeba.
    niezły bełkot :)
  • Re: 15 październk Autor: ~MIS [5.184.36.*]
    Dnia 2019-10-15 o godz. 12:54 ~bart napisał(a):
    > niezły bełkot :)

Witam
    Dla czlowieka o ilorazie inteligencji skorki od banana zapewne.
  • Re: 15 październk Autor: ~borewicz [188.147.108.*]
    Dnia 2019-10-15 o godz. 11:48 ~Dandi napisał(a):
    > Dla jasności jestem posiadaczem akcji Tbulla, którego kurs zachowuje się jakby spółka w rzeczy samej była bankrutem, przy czym zarządzający od przeszło 3 lat robią tu wszystkich w wuja.

Dandi,

rozumiem Twoje rozgoryczenie, na pocieszenie (ale marne) chyba wszyscy jesteśmy "w plecy" , w grupie łatwej przeżywać trudne chwile.

Natomiast chyba wszyscy widzimy ,że jest coś na rzeczy. Ta spółka po prostu nie zasługuje na taką wycenę. Musimy być cierpliwi. Mi może trochę łatwej bo średnia zakupu poniżej 30 ale niewiele. Przy 15 zacznę uśredniać :))))))))
  • Re: 15 październk Autor: ~tłumik [37.30.50.*]
    Skupmy się może jednak na faktach, a nie przeczuciach oraz przeżyciach.
    Co zarząd obiecywał, a co T-BULL rzeczywiście osiągnął przez ostatnie 3 lata?!
    W tym kontraście Zwoliński i Fijałkowski wykreowali się na totalnych oszustów, którzy oszukali rzesze akcjonariuszy.
    Ich plan na biznes nie różnił oraz nie różni się od 80% spółek notowanych na GPW i NC.
    I nie ma tu próżni - pomysł był przedni, branża trafiona - biznes na fali polskich producentów gier wyszedł im, jak z płatka.
    Kapitał akcjonariuszy ... też wyszedł.
  • Re: 15 październk Autor: ~krs [212.96.54.*]
    masakry oczywiście nie ma . ale oczarowany nie jestem i chyba nikt nie jest.
[x]
TBULL 4,69% 4,46 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.