Zobowiązania krótkoterminowe ponad 20 mln a należności krótkoterminowe niecałe 1,5 mln A piszecie na Solarze, że PirimaModa taka tania Bankruty zawsze są tanie
Myśleć ludzie, myśleć!!! Solar warto mieć, szczególnie teraz jak kurs po odreagowaniu się skorekcił
Haha. Nie zdazyles kupic Primy? Solar powiadasz lepszy? Kapitalizacje ma 7 razy wyzszà od prima mody a wyniki w tym roku zbliźone. Poza tym solar nadmuchany jest naleznosciami ktore wisza caly czas w bilansie. Ile z tych naleznosci odzyska? Sam sobie na to pytanie odpowiedz! Zerknij sobie jeszcze na wyniki Prima mody za ostatnie 3 lata. Podpowiem ci... Prima zarobila ponad 11 baniek w ostatnie 3 lata. A ty masz odwage napisac ile solar stracil przez ostatnie 3 lata. Fakty sa nieublagalne. Prima moda kosztuje ulamek ceny solara a przez ostatnie 3 lata wygenerowala nieporownywalnie lepsze wyniki od solara. Mozesz siw produkowac ile chcesz ale faktow nie zanegujesz!
Fakty są takie, że trudno będzie Wam sprzedać cokolwiek, nawet miała ilość akcji bankruta. Spółka podał papierowy zysk a goście Twojego pokroju kupili papier w owczym pędzie licząc na zyski. Popatrz jaką Solar ma zdrową strukturę bilansu, Tyle w temacie. A Wam współczuję
Wiesz o czym piszesz? Zazdrościć papieru bankrutującej firmy? Buahaha dobre Solar to potęga w swojej branży a tu macie duży problem bo ubraliście się w ewidentnego bankruta. Żal mi Was ale to był wybór z nadzieją na szybki zysk i to był błąd
Niezle mnie rozbawiles piszac ze solar to potega.
A teraz zarty sie skonczyly. Przejdzmy do rzeczy... Albo przeprosisz toni i skorygujesz swoja wypowiedz ze Prima moda to bankrut albo zglaszam twoj wpis do knf w zwiazku z manipulacja informacja i zglosze twoj wpis takze do prokuratury. Daje ci czas do jutra do 12:00 am. Jak nie zrobisz tego to szykuj sie albo na wiezienie albo nawet wielomilionowe sankcje. Odliczam do 12:00.
Zgłaszaj. Podać ci mój adres zamieszkania? Rozliczając zobowiązania krótkoterminowe z całą pewnością można powiedzieć, że spółka ma duże problemy finansowe i jest duże prawdopodobieństwo, że straci płynność. Teraz powiedz czy jesteś pewien, że ze spółką PrimaModa jest wszystko ok. Bo inaczej będziesz pozwany z artykułu 74 za świadome wprowadzanie w błąd wypisując jawne kłamstwa. Dodatkowo kłamiesz pisząc na tematy Solara gdzie sytuacja finansowa jest stabilna i nie budzi zastrzeżeń. Masz czas dzisiaj do 24. Inaczej spotkamy się na rozprawie z powództwa cywilnego. To na początek. Co później, to mam nadzieję, że wiesz. Będziesz miał problemy finansowe z tytułu swojej niewiedzy Czekam tylko do 24. Mam nadzieję, że wiesz o pozwach online
Widze ze nie przeprosiles i nadal brniesz w slepy zaulek. Masz zatem pecha. Szykuj sie na postepowanie karne i na kontakt od knf. W poniedzialek podejmuje wlasciwe dzialania. Print screeny twoich wpisow porobilem. IP spisalem.
Przy okazji poprosze o cytat gdzie wypisalem klamstwa o solarze. Masz pecha bo takich cytatow nie znajdziesz z mojej strony. Zatem mozesz kierowac pozwy cywilne i karne i robic co chcesz bo jestem w 1000% pewien ze nie znajdziesz cytatu z moim klamstwem
Jeśli nie rozumiesz raportów finansowych a próbujesz manipulować faktami to jest karalne. Dziwi mnie twój opór. Wystarczyło tylko przyznać się do świadomego wprowadzanie w błąd i nie miał byś problemów. Jak wolisz. Teraz czekają cię problemy i to nie są żarty. Do zobaczenia
Dzialaj i powodzenia. Nie znajdziesz zadnych moich klamliwych cytatow bo takich nigdy nie napisalem. Twoich na temat prima mody znalazlem wiele i w poniedzialek uwzglednie je w zawiadomieniu. Nie przeprosiles za klamstwa i manipulacje wiec masz od poniedzialku problem
Twoja rodzina nie będzie miała z czego żyć. Nie trzeba było namawiać na kupno akcji obciążonych tak dużym ryzykiem. Wiesz, że widnieje IP na postach które wypisujesz narażając ludzi na straty? Solar ma klarowną sytuację a na PrimaModa jest ponad 20 mln zobowiązań krótkoterminowych. Wiedziałeś o tym a namawiasz ludzi na kupno akcji tej spółki
Toni spojrzałem wlasnie na twoje wpisy na forum prima mody i włos mi się zjeżył bo pierwszy z tych wpisow jak na moje oko stanowi ewidendtną manipulacje (dotyczącą bankructwa prima mody) i jednocześnie rekomendacje zakupu Solara (też zakazaną). Drugi z wpisów stanowi natomiast manipulacje informacją. Mam na myśli poniższe twoje wpisy (linki). Lepiej przepros chlopine i odwołaj te słowa, bo nie wybronisz się z tego przed prokuraturą.
Jeśli nadal uważasz, ze namawiając na PMA to ostatnia szansa abyś odwołał te kłamstwa i jawne wprowadzanie w błąd. Ponad 20 mln zł zobowiązań krótkoterminowych. Wiesz co to oznacza? Bankructwo i to szybkie Już za późno. Teraz zapłacisz ludziom których namówiłeś na ten papier
Jak się kogoś bezpodstawnie oskarża to trzeba się liczyć z konsekwencjami. Groźby już padały ale z twojej strony. Możesz teraz pisać z kilku IP. Użytkownik jest znany Pozdro
Ludzie brali bo ten gość naganiał i sam pewnie w poniedziałek będzie wywalał po PKC. Swoje zarobi a resztę zostawi z niczym. To jakaś masakra. Ludzie zostaną z niczym na tym bankrucie
Takimi wpisami sie konczy jak 'koledzy' ze spadajacego solara zazdroszcza wzrostòw na prima modzie... wiecej nie odpisuje na te zaczepne wpisy bo szkoda czasu na frustratow
Po co naganiać na bankruta skoro wiadomo, że zaraz będą spadki i kurs osunie się na 1 gr skoro spółka ma takie POTĘŻNE zobowiązania krótkoterminowe. Trzeba było brać Solara na dołku a nie PrimaModa na górce
Niby bankrut a zainteresowanie duże. Bo niby komu chce się tracić czas na pisanie tego typu wątków ? Mym zdaniem tylko takim frustratom którzy sprzedawali po 0.50gr i nie są w stanie sobie przy aktualnej cenie z tym poradzić . Spółka właśnie dostaje drugie życie a wasza obecność na forum tez to potwierdza . Możecie pisać ze solar lepszy , ze prima bankrut ale akcje poniżej 3 zł niebawem będą się kończyć . Pozdrawiam Was mimo wszytko serdecznie
Zero zainteresowania. Kto to teraz kupi od ubranych na szczycie? Wisicie na hakach. Tak to jest jak nie ma się pojęcia o giełdzie i słucha naganiaczy którzy chcą wypchać śmiecia
Zu jak widac ciebie papier tez bardzo interesuje skoro piszesz tu, tracisz swoj cenny czas (chyba ze jest nic nie warty?) i tak sie o nas martwisz. Napisz jedynie przy jakiej cenie chcesz kupic Prime skoro poswiecasz swoj czas na pisanie na tym forum? Zapewne gdybys nie byl zainteresowany zakupem tej spolki to nawet bys nie otwieral forum prima mody, bo po co?