Spójrzmy na to spokojnie. Ktoś kto wietrzy swietny interes nie gada o tym dookoła, żeby go inni wykorzystali jego okazję tylko po cichu sam wchodzi wszystkim co ma. Oczywiste że Ci co piszą ile to tu będzie można zarobić nie są szczerzy tylko szukają naiwnych co podbiją kurs...
Tak tak ,trolle wzajemnej adoracji.Nie mam potrzeby by wystawiać swoich akcji na pokaz. Jestem tu na długo -terminowo.Trolle są potrzebne bo jak by ich nie było to świat stanąłby do góry nogami.Powodzenia dla posiadaczy....
Golasy .... przestańcie już , jest niedziela , idźcie do kościoła ,,,,, na wybory i na piwko , bo wasze ujadanie i tak nic nie da . Kurs i tak poleci w górę czy tego chcecie czy nie !!!!!!!!!!!!!!!
Każdy kto wie coś o spółce i czyta wiadomości od spółki wie co robi.Ja wierzę w Onico i wiem jak będzie w stosunku do osób nie posiadających akcji.Ja nie muszę naganiać bo mi za to nikt nie płaci.Zobaczymy jak będzie w środę .Tu już było tanio.Teraz będzie kto pierwszy tel lepszy!Bo haha.
Tak tak trollu .Cienko naganiasz !!! Sprzedam za 2 lata lub później jak cena będzie adekwatna.Nie grasz na giełdzie dzieciaku bo kasy nie masz!Powiedz swojemu Panu że cienki z Ciebie naganiacz!Za wykennd to Ci chyba podwójnie płaci?Cienki jesteś,już tu taki był ertyy. By hahaha.