• Void! Autor: ~Fach [37.248.160.*]
    Zrób sobie swoj watek. Bo juz jesteś nudny. Siedzisz na spolce ktorej nie masz w swoim portfelu. Wyjasnij na po co albo dla kogo?
  • Re: Void! Autor: ~toktok [83.2.50.*]
    Myślisz, że ktoś mu płaci żeby płoszyć ludzi? fakt grubi pakietów nie sprzedają teraz tylko mali się biją o jakieś ochłapy ;)
  • Re: Void! Autor: ~Void [89.74.88.*]
    Bo znam tą firmę i nie lubię jak się ludziom kit wciska
  • Re: Void! Autor: ~Fach [37.248.160.*]
    Czyli jesteś takim dobrym samarytaninem ktory chce nam pomoc i przy kazdym dobrym info dwoisz sie i troisz jak to jest zle?
  • Re: Void! Autor: ~Fach [37.248.160.*]
    Naprawde musieli Ci ładnie zajsc za skórę, oj widze ze nawet chyba 3 cyfrowke miałeś kupiona i na dołku popusciles.
    Popuscilws to chyba Ty kolego. W gracie. Ja na giełdzie nie gram. Czytam z ciekawości, reaguję czasem jak przedszkole wypisuje bzdury. I tyle.
    Naganuaczom trudno to pojąć.
  • Re: Void! Autor: ~Zbik07 [31.60.30.*]
    Tak nie grasz na giełdzie i piszesz dobre już uwierzyłem a jeżeli to prawda to pisz książki science-fiction
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Void! Autor: ~Ari [37.248.164.*]
    Znasz tą firmę?Ja też znam .He hehe.Krętacz jesteś i myślisz że wprowadzisz zamieszanie?Tu nikt na twoje wymysły nie będzie patrzył tylko na pozytywne informacje że spółki.Powiedz swojemu panu że zatrudnił nieudacznika i tyle w temacie.Bu hahaha.
    Wiem wiem, w głowach się wam nie mieści że coś można robić nie dla kasy. Współczuję.
    Ari,. Jak znasz, firmę, to wymień 3 ostatnie recepcjonistki.
    Ojej. Biedny Ari nie wie nic
[x]
ONICO 2,78% 11,10 2025-10-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.