• z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    dziś z nudów - pogoda do bani - obserwowałem sobie sesje porządkując pliki w komputerze ... wniosek

przewalanie akcji pomiędzy własnymi kontami nic więcej ..
    czy ktoś "z ulicy" odnowi zlecenie na kupno 410 akcji ponownie na 410 szt akcji dlatego że mu sprzedano 5 szt ... operacja raczej dla normalnego inwestora bezsensowna kompletnie ..
    czy ktoś kupi 410 szt po 18,40 zł i wystawi je na sprzedaż po 18,40 za chwilę ?? .. również operacja bezsensowna - strata prowizji w obie strony bez zysku .. wniosek

plan nadal jest realizowany - jaki ?? nadal nie mam pojęcia ale chyba właśnie o to w tym chodzi aby wszyscy mówili "wiem że nic nie wiem"
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~tłumik [37.30.16.*]
    A co jest niejasne?
    Spółka nie zarabia, a zarządzający notorycznie okłamują akcjonariuszy.

• Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    no z tego co ja wiem to za pierwsze pół roku wykazany jest zysk wiec jak nie zarabia ?? :) :)
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~Mojżesz [89.231.91.*]
    @ tłumik: weź się umów z drugim płaczkiem Dandim i się poprzytulajcie i poplaczcie sobie razem. Może coś wam z tego wyjdzie:). Jesteście żałośni. Ile można nad tym ciągle płakać?
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~Trolik [88.135.175.*]
    Chopie”jesteś nudny nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji... Twoje analizy to podstawówka ...
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~tłumik [37.30.26.*]
    Ten się nie myli, kto nic nie robi. Ghost w końcu zrozumiał, że od 3 lat ciągle obowiązuje silny trend spadkowy.
    A za oszustów ( 20.000.000 PLN zysk roczny za 2018 / ~ 21.500.000 PLN zysk roczny tylko z TS2 :) powinny się brać odpowiednie służby z urzędu!
    - no i się biorą , ale za odpowiednie wziątki :):):)
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2019-10-12 o godz. 09:12 ~tłumik napisał(a):
    > Ten się nie myli, kto nic nie robi. Ghost w końcu zrozumiał, że od 3 lat ciągle obowiązuje silny trend spadkowy.
    > A za oszustów ( 20.000.000 PLN zysk roczny za 2018 / ~ 21.500.000 PLN zysk roczny tylko z TS2 :) powinny się brać odpowiednie służby z urzędu!
    > - no i się biorą , ale za odpowiednie wziątki :):):)

z trendem spadkowym się zgadzam ....ale wziątki ???? cóż takiego ? :) :)

• Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~tłumik [37.30.21.*]
    Dnia 2019-10-12 o godz. 23:57 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2019-10-12 o godz. 09:12 ~tłumik napisał(a):
    > > Ten się nie myli, kto nic nie robi. Ghost w końcu zrozumiał, że od 3 lat ciągle obowiązuje silny trend spadkowy.
    > > A za oszustów ( 20.000.000 PLN zysk roczny za 2018 / ~ 21.500.000 PLN zysk roczny tylko z TS2 :) powinny się brać odpowiednie służby z urzędu!
    > > - no i się biorą , ale za odpowiednie wziątki :):):)
    >
    > z trendem spadkowym się zgadzam ....ale wziątki ???? cóż takiego ? :) :)
    >

Myślę, że każdy kto kupił akcje Tbull'a wierzył w tę spółkę.
    Myślę też, że Zwoliński i Fijałkowski to szanowani obywatele Wrocławia ;) - są szanowani w sąsiedztwie i swoich parafiach :):)
    Myślę, że nie można tak się pomylić: prognoza zysku 20.000.000 PLN, a w ostatecznym rozliczeniu strata.
    Właśni na fali prognozy zysku za rok 2018 akcje Tbull'a pięły się w górę przy gigantycznych obrotach.
    Co było dalej, każdy akcjonariusz śledził (i śledzi) z uwagą. Zwoliński i Fijałkowski manipulują w najlepsze bezkarnie w zaparte.
    Wziątki zaś bierze czujna KNF - podmiot nadzorowany przez Prezesa Rady Ministrów (na dzisiaj to uwłaszczony przez bank Morawiecki ;), który finansują podmioty nadzorowane (a tłuste fortuny prominentów KNF'u opisywane są w necie ;)
    Pozdrawiam Cię Ghost serdecznie - ogólnie piszesz rzeczowo.

• Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~Ser [188.147.38.*]
    Po co macie akcje sprzedać i coś innego kupić
    Tu musi być produkt , jego brak to klapa kasy niet
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~Ser [188.147.38.*]
    Będzie emisja i drenaż portfeli
  • Re: z lewej do prawej z prawej do lewej Autor: ~borewicz [188.146.235.*]
    a masz przemyślenia dotyczące potencjalnych zainteresowanych emisją ???

chyba ,że emisja kierowana pod inwestora co zmienia znacząco układ sił
[x]
TBULL 0,00% 4,10 2025-10-10 15:28:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.