Teraz niech sprzedaje zrobi sobie optymalizację podatkowa, ściemniacze od ponad roku mówią że sprzedadzą nieruchomości wciskają żenujące kłamstwa o umorzeniu akcji,skupie stąd kompletny brak zaufania dla tych ludzi i kurs który ciągle nurkuje!
No przecież kilka dni temu pisałem, że wchodzę w JSW. I tu naprawdę mam sporo. Zobaczymy, to na krótki termin. Ale Ropczyce cały czas w portfelu. Tu czekamy na ciekawe info.
Może i tak będzie ale równie dobrze może być za pół roku info o wejściu inwestora strategicznego z Indii lub Bangladeszu i akcje po 220 zł. Już tak miałem na niektórych walorach. Gdybym był pewny, że tak będzie już od 15 lat byłbym miliarderem.
Jak się zrobi gorąco to kto wie. Ja naprawdę trochę przeżyłem. Gdybym w kilka spółek kilkanaście lat temu wszedł za wszystko a nie kontrolnie jak teraz w Ropczyce to miałbym dziesiątki a może setki milionów. Ale niestety trzeba być ostrożnym. Na Ropczycach również. Skromne grosze
Krowa dużo ryczy mało mleka daje,Siwiec pamiętamy skupy i umorzenia akcji wraz z koniunktura która będzie trwała jeszcze 3 lata, Kuchcinski z Podkarpacia były marszałek sejmu też kłamał ws lotów