• Squeeze out & delisting Autor: ~niezłomny [188.146.100.*]
    wujoT,da-mo & murof, chełpiąc się teraz możliwością przeprowadzenia takiej operacji wyrządzacie wielką szkodę notowaniom Mirbudu. Po za tym, zrobię wszystko aby wyprowadzić Was z błędu że Ustawa o ofercie .. , jest aktem nadrzędnym.
  • Re: Squeeze out & delisting Autor: ~Tak [37.47.6.*]
    Buhahahaha

Rób tylko nie znikaj z forum
    Za dwa miesiące powiesz dlaczego mirbud ma 100 procent
    Kmiotki z 5 tys akcji na krzyż nic nie zrobią bo i tacy z 500 tys nigdy nic nie powstrzymali pod 10 %
  • Re: Squeeze out & delisting Autor: ~wujoT [78.11.79.*]
    Dnia 2019-10-10 o godz. 18:22 ~niezłomny napisał(a):
    > wujoT,da-mo & murof, chełpiąc się teraz możliwością przeprowadzenia takiej operacji wyrządzacie wielką szkodę notowaniom Mirbudu. Po za tym, zrobię wszystko aby wyprowadzić Was z błędu że Ustawa o ofercie .. , jest aktem nadrzędnym.

A Tomik & Company wedłgg Ciebie działają z pożytkiem dla notowań Mirbudu ? A co błędu w podejściu do Ustawy o ofercie - to powiem tak: mieliśmy już w doktrynie okres "falandyzacji prawa", ale to se ne vrati...
  • Re: Squeeze out & delisting Autor: ~Tomik [83.26.199.*]
    tylko nie zwalaj na mnie tego że kurs Mibruda jest pod psem. Nikt nie ufa Jórkowi dlatego spada. Ludzie boją się rozwodnienia.
    Kiedyś też miałem Mirbud i na szczęście się go pozbyłem jak Mirgos zaczął drukować akcje.
  • Re: Squeeze out & delisting Autor: ~wujoT [78.11.79.*]
    Nie przesadzaj, ostatni dodruk był ponad 5 lat temu.
    https://relacje.mirbud.pl/strony/historia-operacji-na-akcjach
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 16:23:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.