wujoT,da-mo & murof, chełpiąc się teraz możliwością przeprowadzenia takiej operacji wyrządzacie wielką szkodę notowaniom Mirbudu. Po za tym, zrobię wszystko aby wyprowadzić Was z błędu że Ustawa o ofercie .. , jest aktem nadrzędnym.
Rób tylko nie znikaj z forum
Za dwa miesiące powiesz dlaczego mirbud ma 100 procent
Kmiotki z 5 tys akcji na krzyż nic nie zrobią bo i tacy z 500 tys nigdy nic nie powstrzymali pod 10 %
Dnia 2019-10-10 o godz. 18:22 ~niezłomny napisał(a): > wujoT,da-mo & murof, chełpiąc się teraz możliwością przeprowadzenia takiej operacji wyrządzacie wielką szkodę notowaniom Mirbudu. Po za tym, zrobię wszystko aby wyprowadzić Was z błędu że Ustawa o ofercie .. , jest aktem nadrzędnym.
A Tomik & Company wedłgg Ciebie działają z pożytkiem dla notowań Mirbudu ? A co błędu w podejściu do Ustawy o ofercie - to powiem tak: mieliśmy już w doktrynie okres "falandyzacji prawa", ale to se ne vrati...
tylko nie zwalaj na mnie tego że kurs Mibruda jest pod psem. Nikt nie ufa Jórkowi dlatego spada. Ludzie boją się rozwodnienia. Kiedyś też miałem Mirbud i na szczęście się go pozbyłem jak Mirgos zaczął drukować akcje.