Tere fere. Zebrałem wszystko z przedziału 10,50-10,60 i sprzedałem większość z tego powyżej 11zł, szybka akcja. Niemniej przed raportem na początku listopada warto mieć tyle akcji ile się da. Na razie myślę, że za wcześnie, by na trwałe zagościł krs powyżej 11. To zlecenie na 10,50 od dobrych paru dni wisiało, sam się dziwiłem że nikt tego nie bierze.
Wydaje mi się, że przez niski FF jest tu sporo racjonalnych graczy. Miesiąc przed raportem raczej będzie sukcesywne zbieranie, a nie wyrzucanie waloru. Nikt nie wie czy w międzyczasie nie pojawi się informacja o ilości subskrypcji we wrześniu.
Równie dobrze mogą nie publikować danych za wrzesień bo szykują się na publikację raportu kwartalnego, a dane za sierpień były opublikowane dla podtrzymania kursu. Ciężko mi uwierzyć, że przy takich wzrostach, które pokazują nagle wrzesień RdR miałby być słabszy. Oczywiście może to nie być wzrost o 60%, ale 15, czy 20% to nadal bardzo dobrze. Niedługo pewnie się dowiemy jak jest w rzeczywistości.
Zgadzam się. Wyniki nie muszą być powtarzalne, bo utrzymywanie takiej dynamiki jest zwyczajnie niemożliwe. Był peak w sierpniu to się pochwalili. Jeśli chodzi o same wyniki to uważam, że nie ma powodu do obaw. To dobrze przemyślany i organicznie rozwijany biznes, co większość obecnych akcjonariuszy zapewne wie. To zdecydowanie spółka na long term. Oczywiście też chciałbym w tej sytuacji zwiększyć zaangażowanie po 8,50 za walor. :D