• Umowa !!! Autor: ~ROV [195.50.110.*]
    Umowa jest taka że kto zgadnie czy ROV czy XPL pierwsze dobije do 2 zl ten MISZCZ !!!

Przypomnę że XPLUS regularnie zwiększa zyski nominalnie oraz na akcje oraz wypłaca DYWIDENDĘ.
    Kiedyś na kursie będzie pompa bo narazie jest WYJŚCIE GÓRA, dziś trochę obrotu sie pojawilo ale to
    przedbiegi przed tym jak kurs wybije się na dobre i będzie liczony w ZŁOTÓWKACH a nie groszach.

>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

link

>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

powolny odjazd w kierunku 1 zł ? czy tylko 1 zł ?

• Re: Umowa !!! Autor: ~Rrr [83.31.156.*]
    Stawiam na rovite choc mi wszystko jedno bo xpl tez mam ale widze za zywo jak rovita sie rozwija... Pracownik.... Pozdro. Moze 2zl nie bedzie ale obstawiam 1zl do1. 50....
    Dzis jestem blizej kolego do 2zl
    Jedziemy na 1zl..min w pazdzierniku... Pozdro. Dzis jestem tez blizej.. Umowa na czym polega.. Jest jakas nagroda... Pozdrk
  • Re: Umowa !!! Autor: ~223 [83.31.156.*]
    I co z ta umowam. Wiem co gosc bierze rovite.. Ma 23skleoy to dla niego suoer ofetra i magazyny.. Moze sie myke ale bedzie powyzej 2zl do konca roku. Ja sprzedaje pi 1.50wystarczy....pozdro pracownikow co mogli zarobic jak mowilem... Ale chodzi mi o umowe z tym gostkiem co napisal... Cisza... Jak taki cwaniak to mozemy sie zalozyc..
  • Re: Umowa !!! Autor: ~ludwik [5.172.232.*]
    czym się zajmuje rovita ?
  • Re: Umowa !!! Autor: ~on [83.4.112.*]
    Teraz Rovita ma żniwa, wszytsko co wchodzi do magazynu momentalnie wychodzi, ludzie cała dobe pracuje na okraglo
  • Re: Umowa !!! Autor: ~ludwik [31.0.122.*]
    no właśnie aż dziwne że tu taka cisza.
  • Re: Umowa !!! Autor: ~223 [37.47.118.*]
    Mysle ze tu bedzie taka jazda jak na oze byla... Biore od nich towar. Obroty wzrosly mega. Pozdro
  • Re: Umowa !!! Autor: ~223 [79.184.247.*]
    Jeszcze troche i tu beda mega wzrosty. Batonem straszy i zbiera.. Ale juz nie dlugo...
  • Re: Umowa !!! Autor: ~223 [37.47.115.*]
    Dzis 1zl min..
  • Re: Umowa !!! Autor: ~223 [37.47.112.*]
    Dino graja mil... Co jest warte pare mil.. A rovita tak sie rozwija i co.....
[x]
ROVITA -6,25% 0,15 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.