Jeszcze nie było pierwszego debiutu a już biadolicie trzeba być cierpliwym kapitalizacja niska i jeszcze wszystko przed nami wystarczy ze zarobią 2-3 mln i akcje będą po 10zł. To dopiero początek cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Przy cenie 10zł za akcję kapitalizacja firmy dopiero 50mln. Jeśli trafią tylko z jedną grą to akcje wystrzelą do ceny 20zł. Mam tego waloru dużo i cierpliwie czekam. Pozdrawiam
Miło spotkać "inwestora". W którymś z wątków jeden z forumowiczów sprawił, że zapoznałem się nieco z historią 11BIT. Początki mieli na poziomie jak Moonlit obecnie. Oczywiście ładnych parę lat cierpliwej inwestycji przed nami, ale jaki potencjalny profit! Narzekacze niech sobie również przeczytają jaka była wartość akcji CDProjektu tuż po przeistoczeniu się z Optimusa technologie. Ja doskonale pamiętam za jakie grosze go wówczas oddałem. Bo byłem już zniecierpliwiony, bo nie miałem wiedzy jaki potencjał tkwi w spółkach gamingowych... Trzeba trzymać i powiększać pakiet na emisjach z PP. Moim zdaniem w ten sposób będą budować stan posiadania akcjonariatu "inwestorskiego". Wg mnie na spekułę przyjdzie czas za jakieś 5 lat... No, ale pożyjemy, zobaczymy...